Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur få bättre gas körsträcka på en 350 Chevrolet

Ju större ett fordons motor är, desto värre bränsle körsträcka det oftast blir. Det finns sätt att förbättra gas körsträcka du får i din Chevrolet med sin V8 350 motor. Du kan få bättre bränsle körsträcka av din Chevrolet 350 genom korrekt underhåll samt genom att göra små förändringar i hur du använder din bil. Med tiden kan de små ändringar du gör lägga upp till en betydande bränslebesparingar. Instruktioner
1

Kontrollera din motor och däck är ordentligt underhållna. Unionen av Concerned Scientists hävdar att om en motor är i dåligt skick, kommer det inte att få den typ av gas körsträcka det är tänkt. Ett av de mest effektiva sätten att se till att din Chevy 350 är att få den bästa gas körsträcka möjligt är att hålla motorn i bästa körbart skick.
2

Byt däcken på bilen med speciellt tillverkade låg rullmotstånd. Lättrullande däck är avsedda att minska mängden dra däcken plats på bilens motor. Du bör också alltid göra vissa dina däck är ordentligt pumpade och anpassas i syfte att minska luftmotståndet och hålla bränsle körsträcka hög.
3

Försök att undvika att resa med extra eller onödig vikt i bilen. Redovisat extra vikt ökar mängden arbete din motor har att göra för att driva fordonet. Ju mer arbete din Chevrolet 350 motor har att göra, desto värre gas körsträcka det kommer att få.
4

inte lämna din 350 tomgång efter några långa tidsperioder. Förvandla din bil utanför om du kommer att sitta på ett ställe i mer än en minut eller två. Din motor använder bränsle när du tomgång. Tvärtemot vad många tror, ​​Union of Concerned Forskare hävdar att det inte tar mer bränsle för att starta en motor än den gör för att lämna den på tomgång i mer än en minut.
5

Begränsa din användning av luft balsam. Kyl din Chevy genom att köra fläkten eller öppningsbara fönster när det är möjligt.
6

begränsa hur mycket du kör. Försök att planera möten och ärenden så att du kan utföra flera uppgifter på samma resa, snarare än att göra flera olika resor. Du kan också begränsa din gas användning med parkering i ett centralt läge och gångavstånd till flera destinationer i stället för att göra flera korta enheter som går från butik till butik i samma kvarter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148765.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.