Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur långt förbi Tom Can Cars Go?

När din bränslemätare läser tomt, betyder det inte att det är fysiskt inget bränsle i din bensintank. Snarare är det den andra av två varningar din bil kommer att ge dig att tanka innan det tar slut på gas. Varningslampan för låg bränslenivå

Den första varningen din bil kommer att ge dig angående din bränslenivån är för låg bränslenivå ljus. Detta är vanligtvis en röd eller gul lampan bredvid ditt bränslemätaren. Ljuset tänds när din bränsletank närmar tom. Detta innebär att du bör sluta att få gas så snart du kan.
Bränslemätare Läsa Tom

När nålen på dina träffar bränslemätare E, betyder det att få gas är nu en brådskande fråga. De flesta bilar har en bränsletank som är uppdelad i en vanlig tank och en reserv försörjning. På dessa bilar, när din mätare läser E betyder det att du är nu i bilens reserv. Men det är inte en sekundär mätare som visar hur mycket som finns kvar i reserven. Storleken på en bils reservtank varierar från modell till modell, och kan hittas i bilens ägare manual. Om din bil inte har en reservtank, slår E verkligen betyder din motor kommer att sluta fungera inom kort.
Bränslemätare Noggrannhet

bränslemätare är utformade för att noggrant mäta mängden gas i en bils tank och utfärda varningar i god tid, över mätare tiden bränsle, som allt annat, kan bära och behöver kalibreras. Följaktligen kommer väntar på bränslet lätt att komma på innan du sätter gas i tanken eller vänta tills du träffar din reserv innan du tanka bara hålla dig vid sidan av vägen om din mätare är korrekt kalibrerad.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148742.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.