Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur till Öka Miltal i BMW 128i

lyxbilar som BMW 128i har en tendens att använda mer bränsle än lättare bilar med mindre motorer. BMW 128i har en 6-cylindrig motor som uppnår en EPA rating av uppskattningsvis 18 mpg i staden och 28 mpg på landsväg. För att förbättra bränsleeffektiviteten hos din 128i, bör du behålla din bil till tillverkarens specifikationer. Du kan också göra mindre förändringar i dina körvanor för att öka bilens körsträcka per gallon. Instruktioner
1

Håll din BMW motor i bästa möjliga skick genom att utföra regelbundna tune-ups, oljebyten och hålla däcken ordentligt pumpade. Ett dåligt underhållna fordon kommer inte att vara lika effektiv som en välskött bil eftersom en dåligt underhållen motor måste arbeta hårdare. Däck som är lite på luften gör också att motorn arbeta hårdare eftersom de inte rullar lika lätt som de gör när de är uppblåsta till tillverkarens specifikation.
2

Håll en konstant, jämn körhastighet stället ofta snabbare och retarderar. Grov eller aggressiv körning, inklusive täta start och stopp, minskar din bränsle körsträcka.
3

Var medveten om hur mycket vikt du transporterar i din BMW. Om du bär tunga saker såsom golfklubbor i din stam, kommer de minskar bilens bränsleeffektivitet.
4

Öppna ditt fönster istället för att använda luftkonditioneringen vid körning i låga hastigheter. Köra en luftkonditioneringen tvingar din motor att arbeta hårdare. Men vid högre hastigheter, rulla dina fönster upp eftersom öppna fönster skapar friktion som minskar bränsleeffektivitet.
5

inte lämna din BMW tomgång under långa perioder. Tomgång blir noll miles till gallon och producerar potentiellt skadliga utsläpp. Förvandla din BMW 128i off om du kommer att sitta på ett ställe i mer än en minut eller två.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148859.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.