Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man kan öka poäng på mitt DMV färdregistreringen

Körning är ett privilegium, inte en rättighet. Därför kan din körning privilegier tas ifrån dig för felaktig användning. I de flesta stater, om du bryter en trafik lag, är du bedömt ett visst antal poäng på din körning post. Beroende på din hemviststat, om du samlar för många punkter, kan ditt körkort dras in eller ens återkallas. Instruktioner
1

Bryt en trafik lag. Mest rörliga kränkningar kommer med ett visst antal poäng läggs till din körning post. Till exempel, i North Carolina, som löper genom en stoppskylt lägger tre poäng till din körning post.
2

Drive utan ordentlig dokumentation. Förutom ett körkort, behöver du bil försäkring, registrering och, i vissa stater, ett bevis på att bilen har passerat en statlig inspektion för att driva ett motorfordon. Körning utan ansvarsförsäkring adderar tre poäng till din körning rekord i North Carolina. Addera 3

Drive under påverkan av droger eller alkohol. Rattfylleri är olagligt i varje stat i USA i New Jersey, rattfylleri införs två punkter i din körning post.
4

Orsak en bilolycka. Olyckor händer oftast på grund av förarens vårdslöshet. Förutom att bedöma poäng för att bryta trafikregler, kan du få en extra punkt läggs till din drivande post bara för att ha en at-fel olycka.
5

misslyckas med att stoppa när det behövs. Det finns vissa tillfällen då du enligt lag för att stoppa bilen. Underlåtenhet att sluta kan innebära att lägga till punkter till din körning post. Du bör stanna fordonet när du hör en siren, när du sitter bakom en skolbuss lastning eller lossning barn och efter någon bilolycka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149403.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.