Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att kvalificera sig för handikapp parkering

Det är väldigt lätt att få en handikappad parkeringstillstånd om du uppfyller kriterierna. Ett tillstånd kan du fördelarna med närmare parkeringsplats att handla, springa ärenden, gå till doktorn, och andra aktiviteter som du kan ha fysiska problem med. Dessa tillstånd sparar din tid och energi och gör att leva med ett funktionshinder lite lättare. Saker du behöver
giltigt körkort
Läkarens underskrift
korrekt ifyllda blanketter för ditt tillstånd
Visa fler instruktioner
1

Tala med en läkare om du ha en handikappande tillstånd som kan ge dig möjlighet att kvalificera sig för en handikappad parkeringstillstånd. Läkaren kommer att veta vilka kriterier som måste uppfyllas och om du har rätt. Några av funktionshinder och sjukdomar som kan kvalificera dig är det permanent förlust av en lem, användning av syre, att inte kunna gå 200 meter utan att stanna för att vila, juridiskt blinda, klass 3 eller 4 funktionella artrit, eller klass 3 eller 4 hjärtsjukdom fastställts av American Heart Association. Det finns andra villkor som kan gälla, så se till att kolla med din läkare.
2

Skaffa pappersarbete från den lokala United Way Office eller DMV Bureau, personliga läkare, eller ladda ner den från Internet. Denna pappersarbete måste fyllas ut av en läkare som visar att du har rätt och lagligt inaktiverats av statens enlighet och kan ställa frågor om din personliga hälsa och körning historia. Denna blankett måste vara attesterad innan de vände och måste undertecknas av både dig och din primära läkare. Addera 3

Studera de regler och förordningar för din stat. Vissa stater kräver olika saker, till exempel en administrativ avgift och /eller läkares ordination. Också vara medvetna om böter och straff för missbruk. De flesta tillstånden måste omprövas någonsin år eller så. Se till att du läser allt det finstilta.
4

Fyll i ansökan noggrant och underteckna. Du behöver också en läkare eller kiropraktor underskrift och möjligen lite mer medicinsk information från honom.
5

Skicka in den ifyllda papper till rätt avdelning.
6

Häng tillåta på backspegeln när bilen är parkerad. Ta tillståndet vid körning.
7

Häng plakat på backspegeln när bilen är parkerad. Ta bort det när man kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/147960.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.