Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Säkerhetskopiera en Big Rig

Enligt US Department of Transportation Federal Motor Carrier Safety Administration, har mer än 750 människor beräknas dö av stora olyckor rigglastbil varje år. Ungefär en fjärdedel av dessa olyckor sägs vara orsakade av förhastade stor rigg back-ups. Om stora riggen drivrutiner, liksom alla andra på vägen bättre uppmärksamma och förbättra deras back-up-teknik, kan förekomsten av sådana olyckor minska avsevärt. Att granska en beprövad stor rigg back-up checklista själv, läs instruktionerna nedan. Saker du behöver
klass C körkort
Big Rig förarutbildning
Big Rig lastbil
Visa fler instruktioner
1

Använd dina rearview och sidospeglar att få en bra bild av den plats där du kommer att backa lastbilen.
2

Ut ur lastbilen och undersökningen det område du är på väg att backa in i om det är en plats som du inte är bekant med eller där det finns få spelrum. Anteckna allt som kan blockera din väg såsom lågt hängande skyltar eller dumpsters sopor.
3

Flytta trucken i backen och sväng mot förarsidan, om möjligt, och dra fordonet så nära som du kan innan du börjar säkerhetskopiera. Du bör kunna se baksidan av lastbilen uppbackning i genom att titta på dina backspeglar.
4

långsamt tillbaka till platsen för så länge du kan se din back-up stig i backspeglarna . Under tiden, till blick på dina speglar så att du har tillräckligt med utrymme på båda sidor.
5

Närma sig till inom ett par fötter backup stopp, och luta huvudet ut genom fönstret för att hålla ett öga på plats när du är klar säkerhetskopiera trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148059.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.