Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur fickparkera en skola Mini Van

Även fickparkering en skola minivan är inte annorlunda i princip än fickparkering något annat fordon, kan det vara en knepig manöver. Öva fickparkering minibuss i en tom mycket innan du försöker ut det på gatan. Saker du behöver
School minivan Sida 2 eller fler koner trafik eller plast soptunnor
Tom parkeringsplats
Visa fler instruktioner
1

Ställ upp trafiken koner eller sopkärl i en tom tomt. Standard fordon ges 20 till 25 meter utrymme för parallell park, så siffran på att behöva cirka 30 till 35 meter utrymme. Ställ en kotte att representera fordonets front du parkering bakom och en annan att representera baksidan av fordonet du parkering framför. Om du använder en riktig trottoaren för att praktiken kommer denna kon inställning räcka. Om du inte använder en riktig trottoarkant, inrätta kottar att representera trottoaren också.
2

Förbered dig på att fickparkera genom att rada upp din minibuss med den främre konen representerar bilen framför din parkeringsplats . Lämna ungefär två eller tre fötter utrymme mellan passagerarsidan av bilen och kanten på det andra fordonet som representeras av konen.
3

Sätt van i backen och vrid ratten in i en hård höger. Backa långsamt upp tills det mesta av ditt fordon är i rymden, se till att inte träffade fronten "stötfångare" av bilen bakom dig representeras av konen.
4

Vrid hjulen åt vänster när du är halvvägs in i parkeringsplats och passagerarsidan hjulen är ca 8 inches från trottoarkanten. Detta gör att ditt fordon för att räta ut och passa in i utrymmet. Kontrollera den bakre delen av "bil" framför dig och på framsidan av "bilen" bakom dig så att du inte träffar eller skrapa dem.
5

Sätt ditt fordon i enheten och dra framåt något att räta ut resten av vägen. Upprepa efter behov tills du känner dig bekväm med processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148646.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.