Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Säker körning Tips för körning under Deer Season

Mer än 1,6 miljoner rådjur kolliderar med fordon varje år i USA. Den årliga avgiften inkluderar cirka 200 dödsfall och miljarder dollar i skador på fordon och räkningar sjukhus, enligt den Insurance Information Institute. Förare bör vara vaksamma i områden som har påvisats vara bebott av rådjur, särskilt under hösten parningstiden, som i allmänhet löper från oktober till december. Hjort-Crossing zoner
Titta

för vägmärken som anger var rådjur är sannolikt att passera. Dessa tecken är postade i områden som är kända för att ha stora hjortbefolkningar. Enligt Insurance Information Institute, vägar som separata skogsområden från jordbruksmark är särskilt populär bland rådjur. Inte bara är rådjur mer aktiva under hösten, men bönderna är också skörda sina grödor, ökar aktiviteten i åkermark.
Växlande väder

Beroende på var du bor, hösten månader kan ofta bli kall och blöt. Se till att du anger den här säsongen av mycket varierande väderförhållanden med arbets strålkastare, färska torkarblad, en radiator med massor av frostskyddsmedel, spolarvätska för vindrutan, fullt uppblåsta reservdäck och akut redskap såsom ficklampor, kablar startkablar och nödraketer signal. Addera ditt kommenterar: Försiktighet i
kväll

Rådjur är mer aktiva från 6 PM till midnatt, enligt Michigan State Police. Om du är ensam på vägen, använd helljus strålkastare. De gör att du kan se rådjur förr. Tänk på att om du ser ett rådjur, fler rådjur sannolikt närheten. Insurance Information Institute rekommenderar inte att förlita sig på enheter såsom rådjur visselpipor eller reflektorer för att undvika kollisioner, eftersom det inte finns något bevis för att dessa enheter fungerar.
Undviker personlig kontakt


Om du träffar ett rådjur med bilen, gå inte nära djuret. En skadad hjort kommer vara rädd och kan agera oförutsägbart, ytterligare skada sig eller till och med du. Ring polisen istället för att försöka hjälpa djuret själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149345.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.