Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur Återställ Mercedes Seats

Mercedes-Benz är en av världens ledande tillverkare av high-end lyxbilar. Funktioner såsom elmanövrerade stolar, läder och uppvärmda säten är inte ytterligare alternativ i en Mercedes-Benz, de kommer standard i alla Mercedes-Benz fordon. Din Mercedes-Benz kommer med elmanövrerade stolar som gör att du kan ställa in förarstolen i din favoritposition så att varje gång du öppnar din bil, är din plats belägen precis som du vill ha det. Du kan programmera upp till två stolens inställningar i din förarsätet i en Mercedes-Benz fordon. Instruktioner
1

Få in din Mercedes-Benz, stänga dörren och sätta på din bil.
2

Leta sätet rattarna på förarsätet av din Mercedes- Benz. Dessa är vanligtvis placerade på vänster sida av förarsätet, lätt att nå med nå ner handen bredvid sätet i bilen mellan sätet och dörren. Beroende på år och modell av din Mercedes, kanske din sits kontroller sitter på framsidan av din plats.
3

Ställ din plats till din favorit inställning med stolen kontrollknappar. Du kan justera höjden på din plats, position din ryggstödet och ditt avstånd till ratt och pedaler.
4

Leta platsnummer inställningarna på förardörren. Detta är en grupp av tre knappar. Den översta knappen säger "Set" och de två nedersta knapparna är märkta "One" och "Two."
5

Tryck på "Set"-knappen och tryck sedan och håll ned antingen "One" eller "Två"-knappen, beroende på om du är den främsta drivkraften för fordonet. Vanligtvis den primära förarsätet ligger på första inställningen, som bilen automatiskt återställer sig själv till "One" inställningen varje gång bilen startas. Din make, eller sekundär förare, blir den andra inställningen. Visst, det är din bil och du är fri att ställa in din sittpositioner som du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148896.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.