Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man bogsera med en Lexus RX350

En sommar road trip med hela familjen är alltid ett äventyr. Oavsett om du är iväg för att besöka familj, kommer camping eller till stranden, verkar bilen alltid full till brädden med bagage. Ett sätt att frigöra din stuga utrymme är att dra en last trailer. När rätt utrustad, din Lexus RX350 kan bogsera en medelstor trailer. Vistas inom bogsering kapacitet fordonet och ansluta allting ordentligt är nycklarna till en säker resa. Saker du behöver
Badrumsvåg
Visa fler instruktioner
1

Bestäm den totala vikten du vill bogsera bakom din Lexus RX350. Vagnens vikt kan hittas på en skylt enligt GTW (brutto släpvagnsvikt). Din last kan uppskattas eller vägas på en badrumsvåg. Kombinera de två summorna.
2

Öppna bilens bruksanvisning, och hitta dragkapacitet på din specifika modell. Bilens motor storlek kommer att påverka vikten kan bogsera ett säkert sätt. Se till att totalvikten för släpet och lasten är mindre än bilens dragkapacitet.
3

Tillbaka upp RX350 till släpets koppling. Anslut kopplingen till DRAGKROK, och lås den på plats genom att sänka spärren. Säkra spärren med en saxpinne.
4

Anslut trailerns elektriska kontakten till bilens elektriska mottagare. Testa att släpets markör, broms och signallampor fungerar krävs som med statens lag.
5

Fäst släpets kedjorna under kopplare och på hitch s kedja anslutningar. Korsa kedjorna under trailern tunga för en säker anslutning.
6

Kör fordonet med extra försiktighet eftersom din bromssträcka och kurvtagning förmåga kan påverkas av den extra vikten och längden på släpvagnen. Kom ihåg att du är betydligt längre när sammanslagning mellan körfält.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/149238.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.