Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur man använder Winterforce Däck i sommar

Firestone Däck producerar en serie av vinterdäck auto marknadsförs som Winterforce däcket. Dessa däck är utformade med en robust mönsterdjup som skjul snö och is med bibehållen stabilitet på vinterväglag. Däcken kommer stud-ready men är inte dubbade, så deras användning under nonwinter månader. Det är möjligt att hålla Winterforce däcken på din bil under sommarmånaderna. Om du väljer att göra det, följa några små protokoll för att hålla dem uppe så länge som möjligt. Saker du behöver
Air kompressor eller slang
Visa fler instruktioner
1

Skruva luft lock på varje Winterforce däck på bilen med fingrarna. Fäst luftmunstycket från luftkompressorn och pumpa däcken till 40 PSI. Den rekommenderade vintern inställning är 35 PSI, men på grund av brist på snö kommer du vill köra dem på en högre PSI under de torra månaderna för att minska buller och friktion på däcket-slityta.
2

Factor en förlust på cirka två miles per gallon på bilens gas körsträcka på grund av den mer aggressiva trampa på torrt väglag. Du behöver många att stanna vid bensinstationen lite oftare med Winterforce däck installerad.
3

Rotera däcken mellan årstiderna att förhindra ojämn erosion på slitbanor. Detta kan göras på en mekaniker shop. När du får ett oljebyte, kan mekanikern butiken personalen frågar om du vill att dina däck roteras. Har personalen gör det.
4

Drive med däcken i sommar som du gör med alla andra däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148863.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.