Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Tips >> Content

Hur att bogsera en Daewoo Nubira

Den Daewoo Nubira finns i två olika modeller, Sedan och vagn. Båda är framhjulsdrift. En trailer som bogserar Daewoo Nubira måste vara antingen ett framhjul trailer var bilens bakhjul är på väg samtidigt som det bogseras eller en släpvagn som kan bära hela vikten av Daewoo Nubira. Med båda typerna av släpvagn, är processen för bogsering i stort sett samma. Saker du behöver
Bogsering trailer
Besöksförbud kedjor
Dragfordon
Visa fler instruktioner
1

sänka lastramper på släpet och köra Daewoo Nubira s framdäcken på trailern. När framdäcken är på släpet, som hjulet låser genom att lyfta metall restaining bar över den bakre delen av framdäcken. Sätt dynan låses säkringselementen hålen på sidan av låsanordningen på båda sidor.
2

Anslut kroken på änden av en av de fasthållningsanordningar kedjor på den motsatta änden av åtdragningen mekanism till ramen under Daewoo Nubira på höger sida. Anslut den motsatta änden av denna kedja med den åtstramning mekanism fäst den till ankarpunkt på den högra sidan av släpvagnen. Addera 3

Anslut kroken på änden av den andra återhållsamhet kedja som är på den motsatta änden av åtdragningen mekanismen till ramen under Daewoo Nubira på vänster sida. Anslut den motsatta änden av denna kedja med den åtstramning mekanism fäst den till ankarpunkt på vänster sida av vagnen.
4

Dra spaken på återhållsamhet kedjans åtdragning mekanism för att spänna kedjan och låsa kedjan på plats säkra Daewoo Nubira med släpriktningen släpvagnen. Anslut strömkabeln på trailern till eluttaget på dragfordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-tips/148273.html

Previous:
Next:

Driving Tips

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.