Hur får man en Driving körkortstillstånd

Innan du kan få ditt körkort, kommer du att få ett körkortstillstånd via din statens Institutionen för motorfordon. Varje stat har olika krav för att få en drivande körkortstillstånd, men det finns några liknande riktlinjer i de flesta stater. Efter en övergångsperiod med ditt körkortstillstånd, kommer du ha rätt att tentera för att få ditt körkort. Instruktioner
1

Besök den lokala DMV kontoret. De kan ge dig en kopia av kraven för att ansöka om en drivande körkortstillstånd. Du kan också kolla på nätet efter information om tillståndsvillkoren. Till exempel har Glencoe Online länkar till varje stats DMV hemsida. DMV.org har också state-specifik information föraren tillstånd.
2

Kontrollera ålder riktlinjerna. Generellt måste den sökande vara minst 15 ½ till 18 för att få ett körkortstillstånd. I de flesta stater, måste du bevisa att du har slutfört eller är inskriven i en drivande instruktion program. I vissa stater, om du är över 17 år, behöver du inte vara inskriven i en instruktion program så länge du har en person över 25 år kör med dig hela tiden.

3

Fyll i önskad form från DMV för att få ditt körkortstillstånd. Som en mindre, behöver du en förälder eller förmyndare att underteckna ansökningsblanketten. Du måste betala några avgifter i samband med tillståndet och kommer att behöva ta flera former av identifikation som bevisar din ålder och identitet.
4

Du måste också ta och skicka ett syntest. Innan körtillstånd administreras, kommer DMV ge varje sökande en kort synundersökning.
5

Fyll en skriftlig tentamen för att få din förarens tillstånd. Du måste passera en flervalsfrågor examen, som består av ca 50 frågor. Frågorna kommer att relatera till trafikregler och skyltar. Så länge du passerar, kommer du att kunna få ditt tillstånd. Om du misslyckas, kommer du få vänta en viss tid innan du kan ta ett nytt test. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145170.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.