Exempel på DMV Frågor

När du tar förarens testet, det finns många olika typer av frågor som kommer att ställas under den skriftliga delen av tentamen. Typiskt är förarens test uppdelad i två delar, den skriftliga tentamen och prestanda tentamen, där föraren tar ratten i en bil och visar sin kapacitet på vägen. Veta några exempel på frågor i DMV: s skriftliga tentamen kan hjälpa dig att förbereda för dagen när du tar det verkliga provet. Passing Fordon Till Salu

en flervalsfrågor, är en situation som presenteras och du uppmanas att välja ett av en uppsättning alternativ som representerar det korrekta tillvägagångssättet. Till exempel uttalandet "Du kan köra iväg den asfalterade vägbanan för att passera ett annat fordon" har en av tre valfria svar: "Om axeln är bred nog att rymma din bil", "Om fordonet framför dig vänder kvar" och "under inga omständigheter." I detta fall är det sista alternativet det rätta svaret.
Vägmarkeringar

Målade markeringar på vägen är en viktig del av transportsystemet som de hjälper direkta drivkrafterna och ange när det kan vara lämpligt att utföra vissa åtgärder, såsom bortgång. Ett prov fråga om vägmarkeringar kan vara "vad gör en vitmålad trottoarkant detta?" Några exempel på svar är ett "lastzon för gods och passagerare", "lastzon för passagerare eller post bara", eller "lastplats för godstrafik endast."
Addera ditt bilägande

DMV kommer också att testa dina kunskaper om fordonets ägare, till exempel när du måste registrera din bil och hur registreringsskyltar bör fastställas till bilen. Ett exempel på en sådan fråga presenterar scenariot "Du sålde din bil. Du måste anmäla DMV inom hur många dagar?" Beroende på skick, kan svaret variera från 5, 10, till 15 dagar. Många stater kräver att du redovisa försäljningen så att du kan slå in dina registreringsskyltar.
Signage

Precis som vägmarkeringar, vägmärken är viktiga drivande hjälpmedel som används av Department of Transportation. En skylt-relaterad fråga kan vara "Vad en fem-sidig skylt betyder?" Bland de potentiella svaren är "du är nära en skola zon", "du går åt fel håll", "nej" eller "du är nära en järnväg." Veta vägmärken är en viktig del av körningen, så se till att studera alla de olika typerna och vad de betyder innan den skriftliga delen av förarens testet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145854.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.