Hur man förbereder för en Permit Test

En körkortstillstånd är en provisorisk körtillstånd som tillåter en person att köra som inte har uppfyllt de krav som ställs för en fullständig körkort. Kraven för att erhålla ett körkortstillstånd för körning varierar enligt stat, men kraven är generellt mer avslappnad än för att erhålla en licens. Det finns flera åtgärder för att säkerställa en tillräcklig beredskap när de söker ett körkortstillstånd så att processen är smidig och enkel. Saker du behöver
Kontaktuppgifter till din lokala Department of Motor Vehicles
Förarens handbok för ditt tillstånd
Visa fler instruktioner
1

Förstå kraven i ditt tillstånd . Vissa kommer att bevilja tillstånd att driva eleverna efter ålder 14, och andra kräver förarna att vänta tills de är 18. Vissa kräver bara en tenta och ett syntest, men i Pennsylvania, till exempel, är tillstånds arbetssökande krävs för att få fysiska undersökningar för att garantera att de är friska nog att köra. Vet dessa krav på din plats och har allt klar och förberedd innan du går till Department of Motor Vehicles.
2

recension förarens handbok om ditt tillstånd. Dessa kommer normalt att finnas tillgängliga på nätet i pdf-format, kontrollera webbplatsen för din lokala DMV. Om DMV inte erbjuder online-resurser, bör den kunna förse dig med kopior.
3

Ta en gratis online praktiken test. DMV hemsida, beroende på platsen, troligen erbjuder en gratis online-test för att hjälpa dig att förbereda, om den inte erbjuder en sådan, som i Colorado, det mest sannolikt ger ett test papper praktiken. En praxis test behöver inte fås från DMV. Många online resurser erbjuda övningsprov som kommer att bistå i dina förberedelser.
4

Boka tid om möjligt. Var tidigt och vara beredd att stanna sent. Göra en avtalad tid kommer att bidra till att säkerställa att du inte spendera timmar väntar på att ta ditt test, men det är ingen garanti. Att ha en kudde av tid på någon sida kommer att förhindra att känna rusade och stressade. Ät och sov gott i förväg för att försäkra dig att vara fokuserad
5

Relax, och oroa dig inte -. Kan du alltid ta testet igen Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145685.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.