Förarens utbildning Studieguider

Studenter i förarens utbildning kurser presenteras med studiehandledningar som inkluderar säkerhetstips och information som hjälper dem att bli säkra förare när de får sina körkort. Dessa studiehandledningar är grunden för förarens utbildning klasser och bör följas och följas av nya och rutinerade förare. Förarens utbildning studiehandledningar, även om de varierar från stat till stat, ge gemensam information förnuft säkerhet värt att granska. Undersök Vehicle

förarens utbildning studiehandledningar påminna eleverna att alltid undersöka en bil innan du kör det om de kör en delad fordon. Den person som körde den tidigare sannolikt inte förbereda det för studenten. Se till sätet ställs in till rätt höjd och att pedalerna kan lätt nås. Kontrollera lamporna, radio och vindruta vindrutetorkare för att se den sista föraren inte lämna något på. Kontrollera däcken för att se om de behöver luft, se till att bilen har tillräckligt med gas för resan. Se till att värmen eller luftkonditioneringen fungerar, beroende på vilken årstid det är. Kontrollera att alla nycklar till fordonet har överlämnats om separata nycklar behövs för bränsletanken eller stammen. Kontrollera att bilen har ett reservdäck och domkraft. Kontrollera att den senaste drivrutinen inte lämna något av värde i bilen.
Köra defensivt

förarens utbildning studiehandledningar påminna eleverna att köra defensivt. Räkna med andra förare och fotgängare att göra slarvfel och vara beredda att motverka dem. Leta efter barn och husdjur att köra i trafik från mellan parkerade bilar. Se upp för människor i parkerade bilar för att öppna sina dörrar i rörliga trafiken. Räkna förare att köra stoppljus och stoppskyltar. Alltid vara beredd att bromsa i en korsning även om du inte är skyldiga att sluta. Se upp för fotgängare och alltid ge dem rätt till väg. Lämna gott om utrymme mellan din bil och bilen framför dig när du kör i trafiken. Regeln är en bil längd för varje 10 miles i timmen av hastighet.
Allmänt Säkerhetstips

förarens utbildning studieguider ge eleverna allmänna kör säkerhetstips. Alltid ha på dig säkerhetsbältet. Använd inte din mobiltelefon för att ringa eller ta emot samtal medan du kör. Dra över att använda telefonen. Drick inte alkohol medan du kör. Kör inte över hastighetsgränsen. Dra över och ta en paus om du blir trött. Kör långsammare kring skolor, skolbussar och seniora boendeformer. Använd din backspegel och dina sidospeglar ofta. När du kör på natten, dunkla ljus som lyser om en bil närmar sig från motsatt riktning. Alltid sätta på din tur signal 100 meter innan du svänger.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145225.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.