Ungdom Driving Lagar i Oregon

Oregon, liksom många andra stater i USA, har ett antal körning lagar som endast gäller förare under 18 år. Dessa ungdomar köra lagar är ett försök att minska antalet tonåriga olycksfall i samband med distraherad körning. Vissa lagar gäller endast för de första sex månaderna eller år, medan andra restriktioner kvar tills ungdomarna fyller 18 år. Instruktion Permit

någon som inte ännu har ett körkort måste först få en instruktion tillstånd innan du börjar övningsköra. Ungdom i Oregon (mellan åldrarna 15 och 17) är utfärdade provisoriska instruktion tillstånd som tillåter dem att köra om de har en licensierad förare över 21 år sitter bredvid dem. Efter att ha hållit en instruktion tillstånd från Oregon eller annan stat i minst sex månader, ungdomar i Oregon som är 16 eller 17 år gammal kan ansöka om ett provisoriskt körkort.
Practice Hours

Ungdom i Oregon behöver en förälder eller förmyndare att underteckna körkort ansökan intyga att de har avslutat nog handledd praktik timmar innan de fick ett körkort. Tonåringar kan välja mellan 100 Practice timmar med en förare som har licensierats under minst tre år (och är minst 21 år gamla), eller 50 timmars praktik plus ett intyg om fullgörande av en godkänd trafiksäkerheten utbildning klass.


Mobile Devices

Provisoriska instruktioner tillstånd och licenser förare både begränsa sina användare från att driva en mobil kommunikationsutrustning medan du kör. Även handsfree-bilagor är inte tillåtna under denna tid. Användning av enheten ingår prata i telefon, skicka eller öppna textmeddelanden eller e-post, och surfa på webben. Dessa restriktioner stanna på plats tills föraren är 18 år gammal, och de fångade bryta dem kommer att få en klass D trafikförseelse.
Mörkerkörning

För första året att hålla en preliminär körkort (eller tills 18 års ålder), ungdomar i Oregon är inte tillåtet att köra mellan midnatt och klockan 5 enda undantagen från denna regel är när ungdomar kör direkt mellan hem och arbete, kör som en del av arbetet , kör mellan hemmet och en skola händelse utan annan transport, eller körning med en licensierad förare som är minst 25 år gammal.
Passagerare Begränsningar

Oregon körning lagar begränsar Antalet passagerare som kan vara i ett fordon med en ungdom chaufför. För de första sex månaderna efter det att ett preliminärt körkort, till exempel, är ungdomen inte tillåtet att ha några passagerare under åldern av 20 i fordonet. För de kommande sex månaderna, är antalet passagerare under åldern av 20 begränsas till tre. Undantag från dessa regler är när passagerare är syskon eller när en licensierad målsman är i bilen. När drivrutinen har licensierats för ett år eller fyller 18 år, är dessa passagerare restriktioner upphävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145381.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.