Undervisningsmetoder och rutiner för trafiklärare

Som en drivande instruktör, är det ditt ansvar att undervisa nya drivrutiner hur man navigerar vägarna säkert. Dock kan undervisning tonåringar att köra vara nervpåfrestande, men med viss kunskap under bältet, kommer erfarenheterna inte vara så skrämmande eller stressande. Att veta några tekniker för hur man lär en tonåring att köra kommer också att hjälpa dina elever utveckla säkra körvanor innan de får sin licens. Studerar för förarens Test

Först och främst, uppmuntra dina elever att studera på egen hand med staten handbok för körning riktlinjer. Om din statens Institutionen för motorfordon (DMV) erbjuder praktik förarprov nätet, uppmuntra eleverna att ta dem så många gånger som behövs för att klara tentamen. Visa eleverna statens DMV hemsida. Hjälp dem schemalägga kör test-möten på nätet så att de inte behöver vänta. Tala om för eleverna vilken typ av pappersarbete som de behöver för att slutföra för tillståndsprocessen och ge dem en lista på de avgifter de kommer att förväntas betala. Addera Grundfunktioner

Börja lektionerna i en stor, tom parkeringsplats eller annan rymlig område utan trafik. Visa eleven föraren där kontrollerna finns på fordonet om det behövs och sedan be honom att kortfattat förklara hur man använder de grundläggande kontrollerna i bilen, såsom gas-och bromspedaler och växelspaken. När din elev är bekväm med kontrollerna, tillåta honom att köra på en sekundär väg. Gradvis flytta till större och mer trafikerade vägar som eleven blir mer bekväm med bilen och hans förmåga.
Parkering

lära studenten hur man korrekt dra in en head-in parkeringsplats och hur man kan backa ut. Be eleven att öva fickparkering på en lugn gata med sträckor av tomma trottoarkanten. Även om många stater inte kräver denna färdighet som en del av det praktiska provet, bör eleverna i en tätort lära sig att behärska detta. På ett sluttande väg, visa eleven hur man parkera i nedförsbacke och vrida hjulen i riktning mot trottoarkanten. Visa honom där nödbromsen är och hur man ställer den.
Defensiv bilkörning

lära eleven föraren defensiv körteknik på vägen, liksom de två andra regeln . Har föraren plocka ett föremål upp framöver, t.ex. som ett tecken eller ett hus, sedan berätta för henne att börja räkna när bilen framför passerar milstolpe. Om hon passerar milstolpe på under två sekunder, tala om för henne att detta tyder på att hon följer för nära och måste släppa på gasen. Denna regel är lämplig för hastigheter på mindre vägar vid eller under 37 miles per timme. Lär de fyra andra och 12 andra regler för vägar med högre hastigheter, t.ex. motorvägar och motortrafikleder. Råda nya drivrutiner för att få ögonkontakt med andra förare innan du byter körfält.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145835.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.