Hur man ansöker om en Taxi Körkort

För juridiskt driva en taxi, måste du skaffa en kommersiell körkort (CDL). Dessa licenser är tillämpliga på alla fordon som används för att transportera passagerare eller material. Liknar en vanlig körkort, kan en CDL endast förvärvas efter att ha passerat ett körprov på en statlig anläggning som Department of Motor Vehicles. Innan få en taxi licens, fylla i en ansökan och körprov. Saker du behöver
giltigt körkort
Läkarintyg
Visa fler instruktioner
1

Besök den officiella webbplatsen för den stad där du vill bli licensierad. Dessa webbplatser har ansökningarna om att få tillstånd att köra taxi. Ansökningarna är i allmänhet finns under "Business Affairs" på webbplatsen. En god allmän webbplats för att kontrollera om denna information är dmv.org, köp 2

Ladda ner och fylla i ansökan om din licens. Du måste ange ditt namn, aktuell adress, födelsedatum och personnummer. Du måste uppfylla kravet på minimiålder noterat på ansökan.
3

Skaffa en medicinsk blankett från din läkare som försäkrar du är fysiskt kunna utföra de arbetsuppgifter som är nödvändiga för en taxichaufför. Dessa former skiljer sig åt beroende på var du befinner dig så bekräfta med din läkare rätt blankett att använda.
4

bringa ansökan tillsammans med ditt Social Security-kort och ett bevis på din adress, till exempel en elräkning eller nuvarande körkort, till den adress som anges på ansökan. Detta skulle kunna vara Institutionen för motorfordon eller motorfordon division i ditt område eller en anläggning som specialiserat sig på att utfärda regeringens tillstånd såsom statssekreterare kontor.
5

Betala ansökan och licensavgifter. Dessa avgifter återbetalas och kan betalas med en check, betalkort eller kreditkort. Du måste betala alla avgifter innan du får din licens.
6

Ta det skriftliga och bakom-ratten examen. Dessa tester kommer att avgöra din förmåga att förstå trafikreglerna vid körning passagerare i bilen. Du kommer att få din taxi licens efter slutförandet av dessa tester.
7

Kontakta taxibolag som du vill arbeta. Flera taxibolag, såsom Yellow Cab, har särskilda riktlinjer för att få ett jobb förutom att få en licens. Detta kan innefatta en säkerhetsprövning, fingeravtryck eller en som visar bevis på en ren drivande post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145276.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.