Emergency Driving Training

När vi har säkerhet nödsituationer, och strejker katastrof, får vi lära oss att ringa 911 för hjälp. Den tid på kvällen, väderförhållanden eller den situation som kräver räddningsinsatser spelar ingen roll. Vi kallar det numret helt förväntar att omedelbart mötas av personal som har möjlighet att hjälpa oss, oavsett problemet eller de körförhållanden. Men tänk vad som skulle hända om utryckningsfordon gled av vägen eller slå en annan bil medan vägen till oss. Emergency förare föds inte veta hur man hanterar ett fordon som kör på högsta hastighet på isiga vägar. De måste ha en gedigen utbildning för att lära sig de färdigheter de behöver. Betydelse

Med varje mottagen 911 samtal, måste någon köra ett utryckningsfordon. Det är det läge som får EMTs (akut medicinsk tekniker), brandkår och polis till platsen för att hjälpa dig, men kör fel är den främsta orsaken till processer som involverar EMTs och räddningstjänsten respons (särskilt polisen). Konstigt, det är den skicklighet med minsta utbildning som krävs för EMT och andra räddningstjänster. Varje person som är anställd som en akut medicinsk tekniker, kan polis eller brandman också vara en drivkraft för en räddningsinsats fordon. Det är av yttersta vikt att alla som planerar en karriär inom något av dessa områden visar exempel körvanor. Om du har biljetter eller ett gripande rekord för vårdslös körning, kan detta leda till förlust av ditt jobb eller förnekande av sysselsättningen i första hand, även om alla dina andra färdigheter är över genomsnittet.
Function

Transportera patienten till sjukhuset är lika viktigt som de tekniker som utförs att rädda en patients liv. Brandfordon kan inte släcka bränder och rädda människor från brinnande byggnader om de inte är utbildade för att navigera trafikförhållanden för att snabbt komma fram till platsen för problemet. Förare måste förstå att motorvägar och vägar är noncultural platser aktivitet, vilket innebär att andra förare kommer att göra det oväntade när de tror att ingen ser. Detta innebär att en räddningsinsats förare måste utbildas för att hantera berusade förare, förare på droger eller mediciner, och de som visar oberäkneligt beteende.
Funktioner

Förarutbildning för räddningspersonal bör omfatta förarens kontroll över fordonet (för sitt skift). Detta omfattar gas-och oljenivå och däcktryck. Ambulanssjukvårdare bör kontrollera att alla akuta förnödenheter lastas och att fordonet är säker och redo för sitt skift. Alla förare måste läras en noggrann rutin i att hålla sina fordon trafiksäkra, och att ansvaret för detta faller på varje förare, varje skift.

Räddningspersonal måste lära sig att hantera sitt fordon i värsta vädret och förhållanden, t.ex. på isiga broar. De får lära sig hur man på ett säkert sätt att komma ur en spinn i kraftigt regn när fordonet hydroplanen eller medar på isiga fläckar, och när man använder snökedjor. De får lära sig vad de ska göra när de fastnat i snön eller leran. De får lära sig vad de ska göra när de stöter på rådjur eller andra stora djur plötsligt uppträder i vägen på landsbygden eller parker. Dessa är alla situationer som en förare kan ställas inför. För att uppleva någon av dessa skulle kräva snabbt tänkande (en räddningsinsats) utan panik, vilket också är en färdighet som en förare måste utbildas i. Addera Driving Safety Training

Förarutbildning måste innehålla varför vänstervarv vid upptagen korsningar är de farligaste. Eftersom fler olyckor inträffar när vänstervarv mot mötande trafik är gjorda, måste föraren utbildas i hur man skannar en korsning efter tecken på fara (såsom speeders, cyklister eller fotgängare) och närma sig det med försiktighet. Emergency förare måste också utbildas i Väghållning hinder. Körning på höger sida av vägen krävs alltid, men kan vägutrustning, havererade fordon eller en bedrövad förare fastnat på vägarna orsakar en tillfällig avstickare till den andra sidan, som måste hanteras med försiktighet. Emergency förare måste lära sig vad man ska göra när fordonet är i nödläge (med sirener skrikande och lampor blinkar) och en förare inte dra över till höger för att komma ur vägen. Hon måste också veta hur man arbetar med andra utryckningsfordon som alla navigerar trafik samtidigt för samma destination.
Fördelar

Emergency förarutbildning innebär ökad säkerhet för våra förare av utryckningsfordon. En ännu större fördel är livet som sparas genom säkra ankomster av medicinska tekniker hemma hos en skadad person, och ändamålsenlig transport av patienter till sjukhus. Bostäder är säkrare på grund av polis och brandkår svarstid. Färre olyckor innebär också färre stämningar och mindre kostnader totalt sett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145463.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.