Illinois lagar om registreringsskyltar

delstaten Illinois har definierat regler om registreringsskyltar på bilen. De flesta bilar måste ha en skylt på framsidan och på baksidan, och de måste vara fullt synlig, registreringsskylt luckorna är inte tillåtna. Du måste se till att dina tallrikar följa Illinois statliga lagar. Registreringsskyltar och registerstyrelsen

Illinois passagerarfordon, lastbilar och skåpbilar måste visa två plattor. Dessa plattor kommer att hållas av ägaren, inte fordonet, om fordonet säljs. Motorcyklar, trailers, semitrailers och bussar registrerade under fördelningsfaktorerna bestämmelserna krävs dock endast att visa en skylt på baksidan av fordonet. Dina tallrikar och klistermärken förnyelse kommer också att komma med ett registrerings-ID-kort som skall förvaras i fordonet eller med dig när du kör.
License Plate Förnyelse

registreringsskyltar skall förnyas varje år i delstaten Illinois. Statssekreteraren kommer att meddela dig om två månader innan registreringen löper ut. Du kan förnya på nätet, per telefon eller på en statlig anläggning. Varje typ av platta betecknas en årsavgift, så se till att du vet vilken typ du betalar för när du går att förnya.
Personer med funktionshinder registreringsskyltar

En funktionshindrad person med hemvist i Illinois kan få "personer med funktionshinder" registreringsskyltar så länge fordonet de visas på är titeln till dem. Undantaget till detta är för primära förvaltare av en permanent handikappad person. Vaktmästaren kan ansöka om två uppsättningar av plattor om personen vårdas inte äger ett fordon och förlitar sig på andra för transport. Företag, skoldistrikt, vårdhem, konvalescenthem och andra grupper som transporterar personer med funktionshinder är också berättigade till dessa plattor. Staten kommer att ta ut böter och sanktioner om dessa plattor missbrukas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145641.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.