New Jersey DMV och ID Typer

I de flesta stater, är den avdelning som är ansvarig för att utfärda körkort och ID-kort kallat Department of Motor Vehicles (DMV), men namnet varierar något från land till land. Delstaten New Jersey Motor Vehicle kommissionen (MVC) erbjuder både körkort och icke-föraren ID-kort till statliga invånare. Körkort

delstaten New Jersey Motor Vehicle Kommissionen kommer att utfärda ett grundläggande körkort till en person som är 18 år eller äldre och har klarat de föreskrivna förarprov. Förare som aldrig har haft ett körkort tidigare måste gå igenom en årslång provanställning där de kan köra utan tillsyn. Provanställning körkort har några restriktioner på förare, inklusive inte är tillåtet att använda någon typ av elektronisk utrustning under körning. Den prövotid är minst ett år, men förarna kan välja att få provanställning licens för en längre tid, om de så önskar. Efter ett års period, kan de få en grundläggande körkort.
Student Licenser och examination Tillåter

grundläggande studenten körkortstillstånd är en form av ID som tillåter förare under åldern av 17 för att köra endast under uppsikt. Undersökningen Tillståndet för förare över 18 år och kräver dem att köra i minst 3 månader under handledning. Undersökningen Tillståndet är inte ett körkort, eftersom det kräver drivrutiner som ska övervakas hela tiden. Förare 17 och äldre är berättigade till provanställning körkort, vilket gör oövervakade körning med restriktioner.
Non-Driver ID

Motor Vehicle kommissionen också ID-kort för icke-förare som är över 17 års ålder. Dessa är strikt ID-kort och har inga körning privilegier i samband med dem. Det enda kravet för att få en icke-förarens ID är att kunna passera statens sexgradig testet identifiering verifiering.
Skaffa en New Jersey ID

För att få en learnerspassersedel, examination tillstånd, körkort eller ID-kort i delstaten New Jersey, du måste kunna passera sexgradig identifiering verifiering, vilket kräver att du har en kombination av handlingar som styrker din identitet, adress och sociala personnummer. Dessa dokument och antalet poäng tilldelas var och en visas i sex punkter ID-kontroll broschyr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145829.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.