Hur får man en Delaware Körkort

Delaware kräver att alla förare att få en Delaware körkort inom 60 dagar från att bli en hemvist. Hemmahörande Delaware och medlemmar av den amerikanska försvarsutskott, som innehar giltigt körkort från sitt tillstånd eller bosättningsland, är inte skyldiga att skaffa en Delaware körkort. Delstaten Delaware tar körsäkerheten allvar. De kräver alla första gången ansöker om licens för att få ett körkortstillstånd, och första gången sökande under 18 år för att uppfylla stränga körkortstillstånd krav och restriktioner. Saker du behöver
Föregående Körkort
körkortstillstånd (Om Under 18) katalog Delaware förarhandbok
Två Bevis för Residency
Social Security Card
födelsebevis (om det behövs)

Visa fler instruktioner
1

uppfyller alla behörighetskrav för ett körkort. Du måste vara minst 18 år, ett Delaware bosatt och har haft ett körkort tidigare att få ett körkort. Förare i åldern 16 och 18 eller nya sökande tillstånd måste först få ett körkortstillstånd.
2

igenom Delaware Förarens handbok. Manualen kan antingen laddas ner från Delaware Division of Motor Vehicles hemsida eller plockas upp från en av sina platser.
3

Ansök personligen på ett av Division of Motor Vehicles kontor. De är belägna i Wilmington, Dover, New Castle och Georgetown. Du kommer att behöva ha två bevis för Delaware uppehållstillstånd (t.ex. elräkningar) och bevis på ditt Social Security Number. Om du inte har en aktuell körkort behöver du även ta med din certifierade födelsebevis för att bevisa ditt namn och födelsedatum.
4

Passera en ögonundersökning. Du måste visa synen på minst 20/40 med eller utan korrigerande linser. Om din syn är mellan 20/40 och 20/50, kan du få tillstånd att köra endast under dagtid. Ta och skicka de skriftliga och road undersökningar
5

. Både skriftliga och väg kunskapskontroller som krävs, men kan göras för dem som överför en licens från en annan stat. Sökande som är för närvarande licensierade ett främmande land kommer att behöva passera båda undersökningarna (förutom om de är licensierade i Tyskland).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145216.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.