Hur Peel Out med automatisk växellåda

Ah, den förföriska squeal av däck bryta lös på trottoaren. Att skala ut med en automatisk växellåda för första gången är att likna vid en första kyss: slarvig, dåligt utförd, men aldrig glömt. Tråkigt nog de flesta nya bilar saknar hästkrafter att uppnå utbrändhet, och det är nästan omöjligt med en all-wheel drive, men med lite finess och rätt fordon, rök och bränt gummi kommer att uppstå. Instruktioner
en

förbelasta transmissionen. Håll foten stadigt på bromsen, lägg växelspaken i "Drive" och rev motorn till 1.500 till 2.000 rpm i ca 15 sekunder. Detta kommer att flöda tranny för vridmomentet utsläpp framöver.
2 tryck

Släpp på bromsen när du ökar gasen. Du kommer att hitta en punkt där däcken börjar bryta dragkraft medan de främre bromsarna fortfarande håller tillbaka bilen. Detta är den viktigaste punkten i skalar ut, och kommer lättare med praktiken. Du kan fortsätta att hålla i detta skede, att hålla din bil relativt stilla så länge som önskas (eller tills du blåsa dina däck).
3

Fortsätt att öka gasen när du helt släppa bromsen . Var noga med att behålla riktad kontroll, speciellt i ett fordon med överdriven kraft eller en ljus bakre änden (som en pickup).
4

Fortsätt att hälla på strömmen. Du kanske kan "kvittra andra" om förhållandena tillåter. Detta är din bonus skal ut: du lätt bryta dragkraft som den automatiska växellådan växlar upp. Detta fenomen tros locka medlemmar av det motsatta könet utan att misslyckas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145169.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.