Krav för att få en Texas körkort

Staten Texas har flera kriterier som måste följas innan en person beviljas ett körkort. Till exempel kräver Texas Department of Public Safety som individer mellan 18 och 24 visar bevis på att de deltagit i en vuxen program förarutbildningen. Även kraven kan verka sträng, sökande som vet vad som krävs av dem är mindre benägna att känna sig överväldigad av processen för att få ett körkort. Identifiering

Konsultera Texas Department of Public Safety för att bestämma din lokala körkort kontor. Besök kontoret personligen, vilket erforderlig identifiering. Du måste lägga en bit av primär identifikation som innehåller ditt foto, fullständigt namn och födelsedatum. Godtagbara dokument inkluderar ett giltigt amerikanskt pass, intyg om medborgarskap, USA: s militära kortet eller ett utländskt pass med visum och I-94 blankett. Alternativt kan du välja att presentera två stycken av sekundär identifikation istället, t.ex. ett original eller fotokopierad födelsebevis utfärdas i USA eller Kanada, USA Certifiering av barnet utomlands eller ett domstolsbeslut som innehåller ditt namn och födelsedatum, så länge det utfärdades i USA eller Kanada. Du bör också vara beredd att uppvisa styrkande handlingar i de fall där uppgifter om varje handling inte stämmer.
Social Security Number (SSN)

Du måste skicka in ditt personnummer Nummer. Denna information kommer inte att synas på körkort, men kommer att bli en del av din körning rekord. Detta garanterar att om du ansöker om en annan licens eller förnyelse, dina SSN matcher. I de fall där SSNs inte matchar, måste du presentera annan dokumentation för att kontrollera identiteten. Om personalen inte kan verifiera ditt SSN, kan tillstånd nekas. Acceptabel dokumentation innehåller en social trygghet kort, flygcertifikat, militära identifiering, Medicare eller Medicaid kort, högskola eller universitet transkript innehållande SSN, veteran kort och hälsa kortet, om den innehåller din SSN.
P Om du aldrig har utfärdat en SSN, bör du fylla i ett Social Security Intyg, finns på varje körkort kontor.
Application

Du måste visa bevis på alla fordon som är registrerade i den staten i Texas, inklusive registrering och ansvarsförsäkring. Du måste fylla i en ansökan som frågar om din identitet, såsom namn, adress och födelsedatum, samt fysikaliska egenskaper, såsom hår-och ögonfärg, längd, ras och vikt. Efter att ha fyllt i ansökan, måste du samtycka till att ha ditt fotografi, fingeravtryck och signatur registrerats.
Testa

Du måste fullfölja skrivet, körning och testar synen . Vissa körkort kontor kräva att dessa tester är bokade i förväg, så kolla med ditt lokala kontor innan du ansöker om ett license.You måste föra ett fordon till förarprov, tillsammans med motsvarande ansvarsförsäkring handlingar, som skall gälla vid den tidpunkt av testning.
Avgifter

En original Texas körkort kostar $ 6, som i augusti 2010, för en sökande under 18 år, och går ut på sin nästa födelsedag . Detta innebär att en sökande under 18 år måste förnya varje år, betala avgiften varje gång, tills han kan utfärdas en licens för en förare över 18 år. Driver är över 18 betala $ 25, som i augusti 2010 för en licens som löper ut efter sex år.
Förnyelser

förare i åldern mellan 18 och 85 måste förnya sina licenser varje sex år. Detta innebär att upprätthålla bilförsäkringar på alla fordon som ägs vid tidpunkten för förnyelsen. Förare kommer att få ett meddelande om förnyelse genom mail om sex veckor innan licensen löper ut. Dock om drivrutinerna inte får ett meddelande, är de fortfarande skyldiga att förnya sina licenser i tid. Förnya nätet, via post, telefon eller personligen på någon Texas körkort utfärdande kontoret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145522.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.