Hur gör jag bogsera med en GMC husbil?

GMC husbilar byggdes med en 1500-lb. dragkapacitet för en differential med 3,07 utväxling. Många GMC husbil ägare dra mer än detta, det typiska området är 2500 - till 3500-lb. fordon. Om du vill dra mer än den rekommenderade standard vikt, saker att tänka på är den aktuella utväxlingen din GMC husbil har, vilken typ av terräng du ska köra över och vilken typ av gas körsträcka du vill få. Instruktioner
Hur mycket kan du bogserar?
1

Väg din nuvarande GMC husbil med allt som du brukar ta på en resa inuti. Detta inkluderar förare och passagerare. Detta kan göras på de flesta lastbil stannar på sin lastbil skalor.
2

Subtrahera vikten på vikten kvitto från truck stop från GCWR (bruttokombinationsvikt rating) för din husbil. Detta nummer är hur mycket extra vikt kapacitet du har för bogsering enligt standard specifikation. Addera 3

Ta reda på vad utväxlingen är på din differential. Om det är slut, är det förmodligen 3.07. GMC husbilar med en ersättare differential kan ha olika utväxlingar. Det är möjligt att ha en högre utväxling installerade så att du kan dra mer tyngd.
4

Kontrollera att din GMC husbil har en dragkrok betygsatt över hur mycket vikt du vill bogsera. Om inte, köpa och installera ett.
Konfigurera dragfordonet
5

Väg din bogsera fordon på samma sätt som din GMC husbil. Fyll tanken före vägning. Lägg den ungefärliga vikten av draganordning. (Draganordning återförsäljare kan ge dig denna information.)
6

Kontrollera att din bogsera fordonet inte är för tung att dra med din husbil. (GMC husbil reparation människor kanske kan hjälpa till med detta.)
7

köpa och installera lämplig draganordning på släpfordon.
8

Installera ett bromssystem på det dragna fordonet. Detta kommer att hjälpa din husbil när det saktar ner och kommer att förhindra skador på husbilen bromsar, motor och transmission.
Anslut dragna fordonet till husbil
9

Följ tillverkarens instruktioner för att koppla upp släpfordon till dragkroken på husbilen.
10

anslutning och inställning av bromssystemet inuti släpfordon.
11

testa alla lampor och bromsmanöverorganen.
12

provköra förenade fordon för att bekräfta att alla system fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118370.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.