2001 Polaris 325 Olja specifikation

Polaris Trail Boss 325 tillverkades i början av 2000-talet. 2001 års modell, en all-terrain fordon, har en Gen II stil kroppen. En encylindrig motor driver ATV. Tillgängliga tillbehören finns en vindruta, sittunderlag och hastighetsmätare. Om fordonet inte längre tillverkas, kan du köpa den används på nätet eller genom att titta igenom dina lokala radannonser. Oljevolym

ATV har en växel kapacitet fall olja av 11 gram och en motorolja kapacitet på 1,9 liter. Oljekylare utgör 0,2 liter av detta belopp.
Oil Typ

Varje syntetisk olja typ fungerar att driva Polaris ATV.

Oljebyte

Under normal användning, måste du ändra ATV olja efter 50 timmars körning.
Motorspecifikationer

Motorn använder en våt sump smörjning och har ett deplacement på 324. Den kompressionsförhållandet är 9,0:1. En fläkt med en assisterad oljekylare hjälper till att hålla motorn i rätt temperatur. Bensintanken rymmer upp till 3,7 liter bränsle.
Storlek

vid 845 pounds, är ATV i en medelstor. Den bakre vikten är 125 pounds och vridmomentet väger 30 pounds. Fordonet har en markfrigång på 5,5 inches. Det är 46 inches tall och 71,5 inches lång. Addera Extra

Hydraulic front, bak, extraanställda och park bromsar hålla fordonet på plats. Polaris ATV har strålkastare, bakljus och bromsljus. En elektrisk start är standard. Indikatorer inkluderar helljus, hög temp, neutral och back.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118029.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.