Hur man tar bort en lastbil Top

Truck sängar är stora för dragande stora föremål från en plats till en annan, men ibland vill extra trygghet att hålla föremål på plats, så du kanske vill installera en topp. Dessa är kända under olika namn, bland topper, husbil skal eller bara skal. De är utmärkta för att hålla saker i sängen torr och säker. Om du väljer att ta bort husbilen för en eller annan anledning, är detta en enkel process, och det kan göras med lite hjälp från en assistent eller två. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
1-2 assistenter
Visa fler instruktioner
1

öppna bakluckan och locket till skalet, sedan krypa in i sängen och leta monteringsklämmorna. Det finns flera sätt en topper kan säkras: c-formade klämmor, traditionella bultar, eller till och med en anpassad fastspänningssystem. Oavsett vilken metod, de alla använder bultar.
2

unbolt toppen från sängen med en 3/8-tums Ratchet och uttag, sätta klämanordningarna åt sidan, i fall du behöver för att återanvända dem senare.
3

Ställ in dina assistenter så att de är jämnt placerade runt omkretsen av toppen. Toppen är tungt nog att det kommer att krävas minst två personer för att lyfta, även om fler assistenter du har, desto lättare uppgiften kommer att bli.
4

Lyft av toppen på flaket med din armar och ben för att ta bort trycket på ryggen, dra sedan bort det och bort från sängen, försiktigt så att inte resa eller skada toppen i processen. Ställ den försiktigt nedåt på en säker yta där det kommer att vara fri från skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117534.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.