Så här ändrar bakgrundsbelysningen på en Honda Rancher ATV

Ryggen ljus på en Honda Rancher är den bakre bromsljus och bultarna är på baksidan av huset. Den röda linsen är fäst vid huset medelst bultarna. Inuti huset är ett uttag som två glödlampor plugga in. Du behöver ett grundläggande verktyg för att ersätta både glödlampor och detta kommer att ta dig mindre än fem minuter. Glödlamporna är vanliga lampor och kan köpas en något Biltema. Saker du behöver Billiga 3/5 tum ringnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kör Honda Rancher på plan mark och stänga av motorn. Ta ut nyckeln för att säkerställa att batteriet inte är driver ljuset.
2

Få på knä framför den bakre bromsljus och titta bakom ljuset huset. Ta bort de två skruvarna från lamphuset med en fast nyckel.
3

Dra bultar, brickor och gummitätningar från baksidan av lamphuset. Ställ dem åt sidan på en plats där du inte kommer att förlora dem.
4

Dra den röda linsen bort lamphuset och lägg det åt sidan med bultar. Dra glödlampor från sockeln. Sätt i de nya lamporna i uttaget.
5

Placera linsen på huset. Placera brickorna sedan gummitätningen på bultarna och infoga dem i monteringshålen. Dra åt dem tills snug.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118435.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.