Typer av Toy dumper

En leksak dumprar är en trailer för att tillhandahålla transporter för en "leksak" som en bil, motorcykel (två hjul) eller quad motorcykel (fyra hjul), samt uppehållsrum. Toy dumprar kan placeras i fyra kategorier, med endast den dyraste - husbilen - kunna röra sig från plats till plats på egen hand. För var och en av de andra tre, behöver du ett fordon kan bogsera dess vikt. Tält Släpvagnar Till Salu

tält släpvagn är en kombination av en släpvagn och ett tält. Dess längd är uppdelad i två delar, ena halvan håller hopfällbara tält och andra fungerar som en öppen plats för att dra din leksak. Tält släpvagnar är ingångsnivå leksak dumprar, med en Tillverkarens rekommenderade cirkapriser (MSRP) på $ 5.000 i januari 2011. Eftersom det är ett tält, är denna kategori av dumpern inte anpassningsbar för vinterbruk. Tältet trailer kan vanligtvis transportera två motorcyklar eller en quad när tältet viks. De flesta modeller har tältet expandera över hela längden av trailern när den ställs upp, så att leksaken inte kan lagras på släpvagnen under denna tid. På grund av dess storlek och lägre vikt, en mid-size fordon kan bogsera denna dumpern.
Resor släpvagnar

Resor dumprar, även känd som resor släpvagnar, är den billigaste hårda trailer alternativ för leksaken dragande. Kostar från $ 15.000 till $ 25.000, är ​​resor släpvagnar helt sluten med en bakre eller sidodörr för att ladda din leksak. Dessa dumprar väger 8.000 till 10.000 kg. och kräver en lastbil med en dragkapacitet på 10.000 till 15.000 pund. Trailern krokar upp till bogsering riggen med en vanlig back skumt. Det finns ingen fysisk separation mellan leksaken lagringsutrymme och vardagsrummet. Resor släp kan ha en pop ut eller avsnitt av trailern ram som expanderar till utsidan, öka livsrum.
5th wheel

5th wheel är en större version av resor släpvagn. Bortsett från storleken och bekvämligheter som finns i vardagsrummet, såsom high-end möbler, fixturer kök, elektronik och upp till tre pop outs, har den 5: e hjulet fördelen av ett dragande område avskilt från vardagsrummet med en vägg. Leksaker kan lätt förvaras inuti utan rädsla nedsmutsning eller förmedla lukten av gas till ditt vardagsrum. Denna leksak dumprar väger upp till 17.000 kg. och kräver en stor bogsering rigg utrustad med en 5: e hjulet skumt. Dessa dumprar prissätts från $ 30.000 till $ 60.000. Husbilen kombinerar storlek och bekvämligheter på 5th hjuling med ett ännu större vardagsrum Addera Husbil

. Husbilar är i huvudsak stora bussar med en dedikerad livsrum och dragande avsnitt. De kan ha upp till tre pop outs. Den största fördelen med husbil är dess förmåga att bogsera en mindre bil bakom den att använda för lokala resor längs din rutt. Husbilar kan kosta över $ 250.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118343.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.