Hur snorkel på en Yamaha Rhino

Göra Yamaha Rhino en mer kapabel maskin är inte en lätt uppgift. Det finns några uppgraderingar, men som kan tillåta dig att ta ditt Rhino till andra platser ATV kan inte gå. En av de mest oroande sakerna köra Rhino är att djupt vatten lätt kan mosse beståndet motorn. Om du rider regelbundet stöter på djupt vatten som annars är oframkomliga, kan tillägg av en snorkel till ATV visa sig vara det bästa svaret. Saker du behöver
Slangklämmor
Philips skruvmejsel
Plast cutter eller fintandad såg
plast buntband
Visa fler instruktioner
1

Öppna motorhuven av din Rhino, och ta bort filtret lager luft på luft rutan. Behåll lådan själv, eftersom du kommer att köra snorklar från denna punkt.
2

Fäst snorklar slangen till luftintaget rutan med de medföljande slangklämmorna, och fäst klämman ordentligt med en skruvmejsel för att undvika luftläckage.
3

Dra snorklar slang ned brandväggen och in drivaxeln tunneln, var noga med att undvika skarpa kanter som kan tränga igenom snorklar slangen.
4

använda plast buntband för att montera snorkel röret ordentligt finns fästpunkter, routing slangen till framsidan av ATV. Kontrollera att snorkel slangen inte kommer i kontakt med drivaxeln.
5

Dra snorkel slangen upp längs ramen och ut ur toppen av den främre huven. Du kan behöva klippa lite plast från huven för avslut. Använd plast buntband att fästa snorkel slangen till takstöd delen av ramen. Slangen ska dras inte högre än axelhöjd till föraren eller passageraren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118457.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.