Hur att renovera ett Bogserbara Travel Trailer

Sommar kan vara dags att dra släpet till en nationalpark, men vintern är det dags att piffa att trailern upp och få den klar för nästa sommar utflykt. Genom att utföra rutinmässigt underhåll och allmän upprustning längs vägen, kan du undvika många kostsamma reparationer. Ta dig tid att göra om de delar som behöver bytas eller som ser daterad och gamla innan de verkligen är. En renovering är också en bra idé om du ska sälja vagnen. En trailer som ser används och gamla kommer inte att få topp dollar. Saker du behöver
Ficklampa
Anteckningar
Pen
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Gå runt släpet och verkligen titta på det. Inspektera det för tecken på vattenskador eller rost, speciellt vid taklinjen och sömmar. Öppna ytterfack och kontrollera dem för eventuella skador. Det är där ficklampan kommer väl till hands. Gör anteckningar om vad som behöver åtgärdas. Till exempel, om du ser rost i ett område av taklinjen, är chansen att insidan kommer att visa en del skador. Den goda nyheten är att fånga dessa problem när de är små innebär att de är fastställbara.
2

Get under vagnen och använda ficklampa för att titta runt. Här igen, är en av de största syndarna vattenskador och rost. Detta är också en perfekt tid att kolla röranslutningar efter läckor eller annat som kan vara fel. Gör anteckningar om plats och typ av skador. Ovanpå trailer Addera 3

Climb och inspektera taket, särskilt runt luftkonditioneringen och ventiler. Varje område där det finns något att gå genom taket, eller fästas ovanpå taket, är mottagliga för vattenläckage. Dessa läckor kan inte vara synlig från insidan ännu. Men när de blir stora nog, kan de orsaka omfattande skador. Gör skisser av de skadade områdena i närheten av noterna på anteckningsblock.
4

Ange trailern. Titta på det i sektioner, för att inte missa något. Eftersom du bara inspekterade taket, leta upp först. Leta efter en uppmjukning av takplattor, fläckar eller andra tecken på vattenskador. Om ett tak patch ser mjuk, ge den en mild peta med skruvmejseln. Liten eller ingen motstånd innebär att det sannolikt finns vatten skador på den andra sidan. Tryck med en hand för att se om området känns våt. Nästa titt på inredningen. Leta efter synliga skador eller märken slitage på både hårda och mjuka möbler. Mycket av detta är kosmetiska och är förmodligen det enklaste fix för den mest visuella effekter under en renovera.
5

Täta alla läckor som du hittar. Eternabond microsealant tejp kan sluta bara om någon typ av läckage. Detta band finns på tak och RV leverans bolagen och har en livstidsgaranti. Om du är orolig för en läcka som kan bilda täta källan.
6

Byt ut slitna eller oattraktiv inredning. Du kan slipa träpanel och färga det en annan färg, eller prime och måla den. Maskera eventuella områden som inte kommer att omfattas av någon av dessa behandlingar. Om släpet har mattor, ta in en matta schampo maskin och ge den en ren djup. Ofta kommer samma maskin har ett fäste för klädsel, vilket kan spara pengar på att behöva reupholster stora bitar. Om tyget är mycket sliten eller skadad, Överdrag den. Samma överdrag som arbetar inne i huset arbeta i en trailer som du bogserar.
7

Byt gardiner, rullgardiner, sängkläder och handdukar. Alla dessa saker har en stor inverkan på den övergripande utseendet på släpvagnen. Kombinera detta med tätade läckor, nya bets eller färg, och rena mattor och klädsel, och släpet är bra att gå tillbaka till tjänsten för nästa resa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118233.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.