2001 Honda Fourtrax 90 ATV specifikation

Den FourTrax 90 är ett litet terränggående fordon (ATV) avsedd för nykomlingar till trail-ridning, främst för de åldrar 12 och äldre. Bränsletanken kapacitet FourTrax möjliggör långa resor, och den begränsade motoreffekten betyder nybörjare eller yngre förare kan inte springa iväg med sig själva. ATV Källa kallar FourTrax "prisvärt paket" och Honda motor "Bulletproof". Motor

2001 Fourtrax 90 har 86 cc cylindervolym, med en cylinder och en enkel överliggande kamaxel. Motorn är fyrtaktare och är luftkyld. Den borrning och slaglängd är 47 mm med 49,5 mm och förgasaren är en 15 mm kolv-ventil typ. Den motorolja fall skyddas av ett slutet vevhus vent system. Kapaciteten i bränsletanken är 1.6 liter, inklusive en 0,3 liters reservtank.

Transmissionen är automatisk med fyra hastigheter och slutdrivsystemet är med O-ring-tätad kedja. Motorn startas med en rekyl /pull-system med automatisk komprimering release, som bara tillåter en start när växlarna är i neutralläge. Den gasreglaget limiter är också justerbar och tändningen är en kondensator urladdning (CD)-systemet. Avgassystemet har en US Department of Agriculture-kvalificerad gnistfångaren och ljuddämpare för att minska motorljudet.
Fjädring och bromsar

FourTrax 90 har en främre oberoende fjädring med stötdämpare och 2,6 inches av resor. Den bakre upphängningen är av baksvingen med en enda stöt på 2,6 inches av resor. En parkeringsbroms är standard, och de främre bromsarna är dubbla förseglade trummor, medan de bakre bromsarna är också slutna trummor. Framdäcken är 20 x 7-8 storlek och bakdäcken är 19 x 8-8 storlek. Den ATV Stommen är tillverkad helt i stål. För åkkomfort, det finns stål handtag fram och bak, samt för stadigt på ogynnsam terräng, de fotpinnar mönstrad.
Mått

ATV är 58.6 inches lång, 35,2 inches bred och 36,1 inches hög. Sitthöjden är 25.5 inches och sitsen är vadderad för komfort. För att ta itu med tuff terräng, är FourTrax s markfrigång 4 inches. Den ATV hjulbas är 38,8 inches med en vändradie på 8,2 meter. ATV väger 243.6 pounds torr, betyder inga vätskor. Den FourTrax kommer i rött, inspirerade av Honda racing färger och styret luckan är anpassad till bilens färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117744.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.