Så monterar Vinschar till fyrhjulingar

Montering av en vinsch på framsidan av din all-terrain fordon (ATV) är en nödvändighet när det gäller grova typer av ridning. Du måste montera vinschen till ramen av ATV via en monteringsplatta som medföljer vinsch. När du köper vinschen, kontrollera att den fungerar med din ATV. Vinschen kit kommer med alla fästdetaljer och hårdvara, men du behöver rätt verktyg. Saker du behöver
Monteringsplatta
fästbultarna
Ratchet satt
Visa fler instruktioner
1

Placera monteringsplattan bultar och vinsch på marken framför ATV. Placera monteringsplattan på framsidan av ATV, och linje upp monteringshålen på ramen med stöd hålen på monteringsplattan.
2

Sätt i bultar till stöd hålet för att säkra monteringsplatta till ramen. Dra åt bultarna i ett X mönster så mycket som möjligt med en ratchet set. Monteringsplattan ska inte kunna röra sig alls.
3

Har en vän plats vinschen på monteringsplattan och håll den. Som din vän håller vinsch, rada upp fästen på vinschen med monteringshålen på monteringsplattan.
4

Sätt in monteringsbultar i bäraren hålen på vinschen och monteringsplattan. Dra åt bultarna så hårt du kan med en ratchet set. Koppla vinschen till ATV enligt instruktionerna för det specifika vinsch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118369.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.