Hur man installerar en förgasare på en 1987 Yamaha Warrior

Förgasaren på 1987 Yamaha Warrior är monterad på ramen för ATV med två gummirör. Ett rör ansluter till luftintaget rutan och en ansluter till motorn. En gas linje löper från gasreglaget till toppen av förgasaren, som gör en bränsleledning. Förgasaren kan installeras i ditt garage eller uppfart i ungefär en timme med nödvändiga verktyg. Saker du behöver
platt skruvmejsel
spetstång
Visa fler instruktioner
1

Låt Yamaha Warrior motor helt kall innan du fortsätter. Placera förgasaren ovanpå motorn. Kontrollera att luftintaget justerskruven på undersidan till höger på framsidan av förgasaren är vänd utåt. Förgasaren är inte bult i motorn. Den är upphängd i två gummislangar som är anslutna till motorn och luftintag. Ta änden av gasvajern med spetstång
2

. Anslut kroken på änden av gasvajern till den lilla ringen inuti toppen av förgasaren. Addera 3

Placera luftintagens gummislang på porten på höger sida av förgasaren . Se till att gummi änden av röret är helt runt metallen kanten av porten. Dra åt metallen säkra klämman ansluten till insugningsröret med en skruvmejsel tills det är ordentligt.
4

Ta linje gummi bränsle med spetstång och placera den på bränsle inloppsventilen. Tryck ner den tills den helt döljer ventilen.
5

Placera gummislang kopplad till motorn till den vänstra porten på förgasaren. Dra åt metallklämma på gummiröret tills det är ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118319.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.