Hur man gör en Tecumseh motor går snabbare

En Tecumseh motor klassificeras som en liten motor . Det är en förbränningsmotor som tillverkas för sådana saker som gräsklippare , jordfräsar , och även fritidsfordon som gokart eller mini cyklar. De körs på vanlig bensin med oktantal som finns vid varje bensinpump , och använda kraften levereras av detta bränsle precis som alla andra bensindriven förbränningsmotor . Göra en Tecumseh motor springa fortare är så enkelt som att ändra oktantalet i bensin . Saker du behöver
Octane booster
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en burk oktan booster . De är allmänt tillgängliga i auto avsnittet på varuhus , järnaffärer och fordonsindustrin butiker .
2

Lägg i rätt mängd oktan booster till din Tecumseh motor bensintank . Eftersom varje oktan booster är annorlunda , följ tillverkarens instruktioner för hur mycket man ska använda per gallon .
3

starta motorn och låt den värmas upp . När du börjar köra den under någon belastning kommer oktan booster göra vanlig bensin bränsletanken brinna hetare och antända snabbare , vilket kommer att motsvara en snabbare motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118572.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.