Hur att dekorera en Yamaha Rhino för en parad

Rhino är en sida-vid-sida fordon konstruerat för att säkert transportera två personer. Den är uppbyggd på samma generella plattform och chassi så stor Yamaha fyrhjulingar, men det finns två skålade säten med säkerhetsbälten för att möjliggöra säker ryttare transport. Du kan dekorera din Yamaha Rhino 4-by-4 utility terräng fordon och köra den i parader för att visa din högtidlig anda. Delta i en lokal parad kan vara ett roligt sätt att träna i din kommun och representerar din klubb, skola eller företag. Saker du behöver
Dekorationer av ditt val (band, banderoller, banners, etc) katalog Sax
genomskinlig tejp
Vatten
Soap
Visa fler instruktioner

1

Tvätta din Yamaha Rhino noggrant med tvål och vatten, då låter det torka. Rhino ska vara helt ren innan du dekorera den för paraden.
2

Knyt en banderoll över huven på Rhino. Rhino har en lång huv, så du kommer att vilja få en banner som kommer att ligga över huven. Detta är ett bra ställe att visa ditt företags logotyp eller klubbnamn. Du kan också välja att knyta banderoller över hytten öppningar där dörrarna är placerade. Eftersom konstruktionen liknar golfvagnar, kan du binda bannern framifrån post till baksidan stolpen på samma sida av hytten för att få den hänga över dörröppningar.
3

Tie serpentiner till toppen av hytten inlägg. Använd tejp för att fästa dem på plats. Klipp remsor så att de är för korta för att trassla med Rhino hjul i rörelse.
4

Placera en stor dekoration objekt i sängen av Rhino. Du kanske vill placera stora uppstoppade djur eller displayer i sängen, till exempel, en stor leksak Santa Claus för en jul parad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118653.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.