Lägga till en 220 volt i en Travel Trailer

I USA, 220-volts ström - faktiskt 240 volt - görs genom att koppla ihop två 120-volts heta trådar tillsammans, oftast med hjälp av nolledare i en tre -ledarkabel för att göra den andra leveransen. De två heta trådar måste dras genom en dubbel-polig brytare, en tråd på varje sida, så att kretsen fortfarande skyddas mot strömstyrkan överbelastning. Den strömstyrka hos strömbrytaren och kabeln bestäms av den förutsagda maximala säkra drag på kretsen; om kretsen har installerats för att driva en torktumlare, lära strömstyrkan genom att läsa torkens bruksanvisning eller ett klistermärke på monitorns baksida och storlek brytaren och kabeln därefter. Saker du behöver
Dubbel-polig brytare
Wire strippor
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Säkerställa resor släpvagn makt är frånkopplad. Visuellt bekräfta stranden strömkabeln kopplats bort och generatorn inte är igång.
2

Öppna de döda-frontpanel resor släpvagn s brytare styrelse och installera en korrekt dimensionerad dubbel-polig brytare i en vakant dubbla mottagare. Orient brytaren så utskriften på det är rätt sida upp, tryck sedan på toppen över ren metall skenan i mottagaren, när skenan har anlitat in håller i toppen av brytaren trycker ned brytaren nedåt tills det klickar in den fjädrande lås i botten.
3

Använd kabelskalare för att ta bort en 1/2 tum av isoleringen från alla tre ledarna i en korrekt dimensionerad kabel. Sätt i den svarta kabeln i ena polen av den nya brytaren och den vita kabeln i den andra, sedan använda en skruvmejsel för att dra åt fästskruvarna. Sätt i den gröna kabeln i en ledig plats på grundstötningen blocket och skruva åt fästskruven på plats också. Den resa släpvagn nu har en 220-volt tillsattes.
4

Dra kabeln till platsen för 220-volts uttag och installera rätt sorts uttag rutan och uttag för 220-volts apparat. Återinför strömförsörjningen till resor släpvagn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118529.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.