Hur Ship en Camper

Om du köpt en husbil på nätet från av staten, fick en som en överraskning gåva från en släkting eller flyttar till ett annat område, kanske du behöver transportera din husbil till ditt nya hem eller tillfällig semester plats. Skicka din husbil med ett transportföretag som kommer att gå direkt till din enhet, koppla in den till sin lastbil och dra den till valfri adress. Ta dig tid att förbereda din husbil för sjöfarten, och det bör komma i utmärkt skick på din destination. Saker du behöver
Tape
Twine
Visa fler instruktioner
1 Ring rederiet för en prisuppgift.

kontakta flera rederier. Kontrollera att företaget kommer att leverera din husbil till din destination. Få konkurrenskraftiga prisuppgifter för transportkostnaden, liksom alla andra avgifter som de kan ta ut.
2 Packa upp ömtåliga rätter.

Förbered det inre av husbil för sjöfarten. Tejpa alla fönster, dörrar, skåp och lådor stängda, eller binda upp dem med snöre. Säkra alla lösa eller ömtåliga föremål, såsom hängande tavelramar och rätter, eller helt enkelt ta bort dem från sommarlägret. Inspektera husbil för farliga material som rengöringsmedel, gastankar eller ammunition. Ta bort alla farliga och potentiellt farliga föremål.
3 Lägg en bra reservdäck till din husbil om du inte redan har ett.

Förbered utsidan av husbil för sjöfarten. Bekräfta att sido-och bakljus är i skick. Inspektera däck och byt ut dem om de kan misslyckas under väg resa. Ge ett reservdäck i gott skick i händelse av en platta eller blåsa ut under transporten.
4 Berätta rederiet om husbilen är i en brant plats.

Ordna för rederiet att plocka upp din husbil. Informera dem om din husbil ligger i en hård-till-åtkomst område som är hal eller brant. Ge rederiet minst en veckas varsel, eller längre, om du behöver husbilen plockas upp på ett visst datum.
5

Betala en deposition när du schemalägger din husbil pickup. Göra betalningen med kontanter, kreditkort eller en bekräftad check. Betala frakt balansen när husbilen levereras med kontanter, postanvisning eller bekräftad check. Inspektera din husbil för skador innan du gör betalningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118698.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.