Hur man målar ett Southwind Husbil

The Southwind husbil rekreation fordon kommer i många stilar med många olika funktioner. Även om majoriteten av RV kropp är aluminium, är viktiga delar såsom stötfångare i glasfiber. Använd färger och primers som är utformade för användning med aluminium, för de mest jämna och varaktiga resultat. Måla din RV i en ren, torr, väl ventilerad plats. Om vattnet vidrör RV yta medan den torkar, kan detta leda till permanent strimmor. Saker du behöver
oljebaserad färg
färgprimer
Paint spruta
Bucket
Soap
putstrasa
Pensel
Visa fler instruktioner

1

Tvätta din RV exteriör med en lösning av varmt vatten och diskmedel. Förhållandet diskmedel bör vara ca 1 matsked tvål för varje liter vatten. Doppa en putstrasa i en hink med tvål varmt vatten och gnugga putstrasa mot RV. Tvätta hela ytan av RV. Låt RV yta lufttorka helt.
2

Täck eventuella områden som du inte vill måla med målartejp. Vanligtvis inkluderar detta fönster trim, speglar och däck fälgar men kan omfatta fler områden, beroende på dina inställningar.
3

Prime din RV med en förtunnad färg grundfärg. Blanda en liter oljebaserad grundfärg med en pint av giftfria thinner. Blanda dessa med en pensel. Häll färgprimer i en sprayflaska och spraya den över ytan av RV. Låt primern torka i flera timmar.
4

Tvätta ur färg spruta med varmt tvålvatten.
5

Fyll färg spruta med oljebaserad färg, företrädesvis måla avsedd för aluminium. Spraya måla över ytan på RV. Låt den här färgen torka i cirka tre timmar och spraya ett andra skikt av färg. Låt andra färgskikt torka i 24 timmar.
6

bort målartejp från din RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118420.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.