Polaris Trailblazer specifikation

Polaris Industries är en känd amerikansk tillverkare av snöskotrar och terränghjulingar, först grundades 1954 och ligger i Medina, Minnesota. Den omfattande sortiment av ATV Polaris erbjuder ger många möjligheter till ryttare på alla utbildningsnivåer eller sport önskemål. Den 2011 Trail Blazer ritades med dem som söker rekreation rider och för någon i familjen gamla nog att hantera en full-size ATV. Den 2011 Trail Blazer har bara en färgkombination: Indy Röd och vit. Motor

2011 Polaris Trail Blazer 330 sport en 329cc fyrtakts, encylindrig motor med fyra överliggande ventiler. Motorn är utrustad med en Mikuni 34 mm förgasare och ventilerade luften och oljekylning. Hålet åtgärder 78.5 mm och har en 68 mm slaglängd. Den kompressionsförhållande på denna motor är 9.21:1. The Trail Blazer har en elektrisk start med en pull-start back-up.
Transmission & Drivlina

Polaris Trail Blazer 330 är utrustad med Polaris Variable Transmission, vilket är en steglös automatisk växellåda systemet. Denna överföring har tre lägen, framåt, neutral och omvänd. Motorn är remdriven, men primär drivkraft levereras till bakhjulen via en koncentrisk kedjedrift. Till skillnad från många ATV, är Trail Blazer enbart en bakhjulsdriven 4X2, och inte erbjuder någon form av fyrhjulsdrift kapacitet.
Fjädring & Bromsar

framhjulen på Trail Blazer är utrustade med oberoende MacPherson fjäderben Fjädring med 8.2 inches av resor. Bakhjulen är utrustade med progressiv swing-arm upphängning med 10.5 inches av resor och en stötdämpare. The Trail Blazer är utrustad med fyra hjul hydrauliska skivbromsar, som drivs på en enda spak. En hydrauliskt manövrerad bakre fotbroms och låsbar handspak parkeringsbromsen också presenteras.
Hjul & Däck

Framhjulen på Polaris Trail Blazer har en diameter av 12 inches, medan bakhjulen är 10 inches. Alla fyra hjul är tillverkade av stansad stål. De lager framdäcken är 23 X 8-12 489, medan de bakre däcken är 22 X 11-10 489. Snökedjor är inte tillgängliga för Trail Blazer 330.
Dimensioner

2011 Polaris Trail Blazer 330 är 75 inches lång, 45 inches bred och 49 inches hög, med en hjulbas på 48,5 inches. The Trail Blazer rensar marken på 4,75 inches, och sätet rider på 35 inches. Den torra vikten av denna ATV är £ 429.
Kapacitet

2011 Polaris Trail Blazer 330 kan accessorized med en dragstång hitch och är kan bogsera 850 lbs när så utrustade. När utrustad med ett obromsat släpfordon, det kan bogsera £ 1263. Bränsletanken kan hålla fyra liter vanlig blyfri bensin. The Trail Blazer rymmer endast en ryttare, det rekommenderas att alla förare är minst 16 år gammal Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117813.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.