Hur man bygger en koncession Trailer Från en RV

En koncession släpvagn kan leverera en stadig inkomst för kreativ entreprenör. Köpa en helt ny koncession släpvagn kan vara en stor investering, men en RV ägare med en förkärlek för ombyggnad kan bli en koncession släpvagn ägaren om han eller hon är villig att sätta i tid och energi på projektet demands.Before börjar ett projekt av detta storlek, se till att kontakta de kommunala kontoren som reglerar koncession släp, såsom Socialstyrelsen och polisen, och få information om eventuella särskilda krav som måste uppfyllas. Instruktioner
1

bort alla de inredning som inte är nödvändiga för koncessionen verksamheten. Den RV ägarnas handbok kommer att ha detaljerade instruktioner för borttagning av möbler utan att skada den.
2

bort mattan från det inre av RV. Ersätt mattan med halkfria plastgolv att spill rensningen lättare. Även de flesta hälsodepartement har regler som hindrar maten från att utarbetas inom områden med mattor. Addera 3

Hitta området på utsidan av RV som är mest praktiskt för en servering fönster och göra ett märke på fordonet strax under ögonhöjd.
4

Koppla RV: s negativa batterikablarna. I området där den tjänstgör fönstret kommer att ta bort alla tapeter och vägg trim. Skär genom väggen på det markerade området på utsidan. Om platsen är för låg för en servering, lyft det en aning, men inte för mycket.
5

Markera hela öppningen på insidan av RV. Omdirigera alla elkablar för att gå runt fönsteröppningen, klipp av full öppning ut. Gör öppningen med 2-by-4s och förankra styrelser att det befintliga stöd som ligger i väggen av RV.
6

installera någon extra utrustning koncessionen trailern kan behöva, inklusive handfat, stekpannor, frysar och spisar. Beroende på utrustning kan du behöva montera extra batterier i trailern eller installera gasflaskor.
7

Installera en koncession fönster i hålet du skär. Koncession fönster finns i olika storlekar. Du kan köpa dem individuellt gjorda flesta koncessionsavtal återförsäljare. Installationen kommer att variera beroende på storlek och stil köpte av fönstret.
8

Bifoga en markis och alla skyltar på utsidan av RV. Välj färger som sticker ut och kommer att locka kundens uppmärksamhet. Gör dem lätta att montera, demontera och lagra för resor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117873.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.