Hur du ändrar ett bälte på en Yamaha Grizzly

Yamaha Grizzly är en fyrhjulig, gasdrivna ATV (all-terrain fordon). Motorn på Yamaha Grizzly är remdriven och kan variera i storlek från 250 till 660 cc. Som med alla motoriserade ATV, kan normalt slitage påverkar remmarna i bältet drivlinan och de kommer att behöva bytas ut. Byta bälte i en Yamaha Grizzly hemma sparar pengar jämfört med en resa till verkstaden och kräver några verktyg. Saker du behöver
Ratchet set
ersätter bälte
Bike lift
Shop ljus
Visa fler instruktioner
1

Kör Yamaha Grizzly på cykel hiss, sedan bromsa. Höj lyften så att den sida av Grizzly är axelhöjd. Använd spärrfunktion inställd på att ta bort motorkåpan på vänster sida av Grizzly.
2

Konfigurera butiken ljuset så att motorn är ordentligt upplyst. Sväng höger sida sheeve hjulet (det grå hjulet håller drivremmen på plats) medurs så hårt som möjligt. Fortsätt att vrida tills hjulet är lös i sheeve hjulet viken.
3

Skjut gamla drivremmen utanför sheeve hjulet och kassera den. Placera den nya ersättande remmen, trampa inåt, på spåret av vänster stabila sheeve hjul. Dra slacket i bältet runt lös, högra sheeve hjulet.
4

Sväng höger sheeve hjulet moturs mycket bestämt tills du hör ett "klick" ljud, vilket indikerar att det har låst läge. Sätt tillbaka motorkåpan och skruva den på plats med spärrfunktion set. Sänk cykeln hissen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118225.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.