Hur man byta olja i en 2003 Rincon

Den 2003 Honda Rincon är en stor 4x4 terränggående fordon (ATV). Den motorolja som används i denna modell är en Honda fyrtakts ATV motorolja. På botten av motorn är en metallplugg i centrum av motorn. Detta är oljeavtappningspluggen. På sidan av motorn är en liten svart plastlock som säger "OIL." Det är där du häller den nya fyrtakts motorolja i motorn. Saker du behöver
Drain Ratchet pan
satt
insexnyckel
Funnel
fyrtaktsmotor olja
Visa fler instruktioner
1

Starta Rincon motorn värma motoroljan. Varm motorolja rinner snabbare än kall motorolja. Placera drain pan under oljeavtappningsskruven. Avlägsna avtappningspluggen med spärrfunktion set. Låt motoroljan rinna. Byt avtappningspluggen efter oljan slutar droppa.
2

Ta bort den lilla skruven på sidan av motorns vevhus med insexnyckeln. Denna skruvhål låter dig veta oljenivån i motorn.
3

Twist utanför den lilla svarta locket som säger "OIL." Sätt tratten i det hålet. Häll fyrtakts motorolja i tratten tills motoroljan börjar komma ut ur skruvhålet på sidan av motorn. Så snart oljan kommer ut ur hålet, tillbaka skruven till hål. Ta bort tratten, sätt på locket till motorn och starta motorn för att cirkulera den nya motoroljan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117598.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.