Kawasaki liten motor justering av förgasaren

Kawasaki-motorer finns på många typer av fritidsfordon såsom en ATV eller snöskoter. När motorn inte går på tomgång korrekt, måste du göra små justeringar till förgasaren. De justeringar behöver göras medan motorn är igång för att kontrollera att du få önskat resultat. För att göra detta måste du först hitta platsen för förgasaren i din motor. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
låg tomgång
1

Starta motorn på Let körs mellan 3 och 5 minuter. Stäng av motorn och släpp sedan klämmorna för huven. Lyft huven upp eller öppna luckan för motorn och förgasaren.
2

Hitta lågvarviga justerskruv som är på vänster sida av förgasaren. Justera skruven ¼ varv medurs med skruvmejseln. Ett spår för skruvmejsel är på toppen av justerskruven.
3

Starta motorn och vrid på justerskruven ½ varv motsols eller tills motorn börjar löpa smidigt. Addera Gratis Idle
4

Stäng av motorn och hitta höghastighetståg justerskruv som är på toppen av förgasaren. Vrid skruven ¼ varv medurs med en skruvmejsel.
5

Ställ fritidsfordon på en aska block, eller annat stativ att höja däcken eller skoter trampa bort från marken. Starta motorn igen och trycker på gasreglaget på handtaget.
6

Kör motorn mellan 3 och 5 minuter. Stäng av motorn och vrid på justerskruven ½ varv motsols.
7

Starta motorn igen och öka på gasen. Lyssna på ljudet av motorn och justera hög tomgång skruvar i ¼ varv nackdel för, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118414.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.