Felsökning av en Polaris Sportsman 500

The Sportsman 500 gör av ATV först började säljas från Polaris Industries 1996. Polaris ingenjörer konstruerade ATV som ett verktyg quad, för att kunna hantera tunga laster, bogsering och robusta eller steniga stigar. Emot väl av konsumenter och professionella granskare likadana, har denna cykel vunnit mycket beröm genom åren, bland annat en "Best Value ATV" tilldelas för 2008 av ATVmag.com. Under 2011 Polaris kommer att släppa tre olika Sportsman 500 modeller: Sportsman 500 HO, Forest 500, och Touring HO 500. Polaris gav liknande felsökningstips för alla tre modellerna. Saker du behöver
Blyfri bensin
NGK BKR6E tändstift
torr trasa
Visa fler instruktioner
Motor Turn Over
1 p Om motorn inte vända, kan effektbrytaren löst. Återställ brytaren.
2 p Om motorn fortfarande inte startar över, kan en trasig säkring vara problemet. Byt ut säkringen och försöker starta motorn igen. Addera 3 p Om motorn fortfarande inte startar över, är det möjligt att batterispänningen är låg. Ladda batteriet till 12,8 volt.
4 p Om motorn fortfarande inte startar över, kontrollera och dra åt alla batteri och anslutningar magnetventiler.
5

För fortsatta problem vid svarvning över motorn, ta quad till en certifierad Polaris återförsäljare för inspektion och eventuella reparationer.
motorstart
6 p Om motorn slår över, men den startar inte, den quad kan vara slut på bränsle. Fyll bensintanken till en lämplig nivå med blyfri bensin.
7

Ett igensatt bränsle ventil kan också förhindra att motorn startar. Inspektera och rengör bränslekranen och replaceit vid behov.
8

Vatten kan också vara närvarande i bränslesystemet, särskilt om quad har utsatts för stora mängder vatten eller regn. Om denna orsak är sannolikt, töm bränslesystemet och tanka med blyfri bensin.
9 p Om motorn fortfarande inte startar, kontrollera tändstiftet. Om det är smutsigt bortom rengöring eller defekt, byt med en NGK BKR6E tändstift.
10 p Om du misstänker att vatten i vevhuset eller någon typ av mekaniskt fel, ta quad till en Polaris återförsäljare för reparationer . Addera Motorstopp eller Feltändning
11 p Om motorn startar men stannar eller misständer Tändstiftet kan också vara problemet. Rengör, byt vid behov, och se till att tändstiftet gapet är satt till 0.035 inches.
12 p Om det verkar som om tändstiftet trådarna är slitna eller defekta ska quad tas till en återförsäljare för reparation.
13

En böjd eller ansluten bränsletank avluftningsledning kan också vara problemet. Inspektera och byt ut om så är fallet.
14

Kontrollera att quad är fylld med blyfri bensin. Någon annan typ av bränsle kan orsaka misständning problem.
15

Inspektera luftfiltret. Om det är igensatt, byt ut den.
16 p Om motorn fortfarande misständningar eller bås, ta den till verkstad för kontroll.
Effektförlust

17 p Om motorn plötsligt förlorar makten, kan det bero på quad fick slut på bränsle. Om detta är fallet, fyll på med blyfri bensin, vrid cykeln nyckeln till "ON" tre gånger under fem sekunder och starta sedan om den.
18 p Det är också möjligt att motorn är överhettad . Om så är fallet, rengör kylaren skärmen och kärna med en torr trasa, rengör motorns utsida, och låt quad svalna.
19

Defekta tändstift, låg batterispänning, fel bränsle eller låg batteri spänningen kan också leda till att motorn stannar. Om så är fallet, följ instruktionerna för varje ovan.
20 p Om motorn fortfarande förlorar ström, ta Sportsman 500 till en certifierad Polaris återförsäljare för inspektion. Addera drivremmen Wear och Burn
21 p Om drivremmen bär ut eller brännande, kan detta bero på att quad körts genomgående låga varvtal eller hastigheter grund av tre till sju miles per timme. Kör med högre hastighet för långsammare förare remslitage.
22 p Det är också möjligt att quad inte har haft tid att värma upp ordentligt innan operationen, vilket kan leda till att bandet brinna. För att skydda mot detta, värma motorn i minst fem minuter. Sätt växeln i neutralläge och förskott till ungefär en åttondel av gasspjället för korta skurar, fem till sju gånger, vilket gör att remmen blir mer flexibelt före operationen.
23

En sliten drivrem kan också vara orsakad av en långsam kopplingsingrepp. Istället, använd gasreglaget snabbt.
24

Bältet måste också värmas ordentligt, särskilt i kall väderlek. Manövrera quad för åtminstone en mil under 30 miles per timme i kallt väder. Efter en mil, kan quad drivas med högre hastighet
25

dålig motorprestanda kan också orsaka bältet att bära snabbt. Kontrollera att motorn fungerar som den ska, enligt troubleshooted ovan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118232.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.