Golvmatta Specifikationer

Du kan hitta en golvmatta för varje rum i ditt hem, lager, fordon eller kontorsbyggnad. Det finns olika typer av golv mattor, beroende på dina behov. Mats hjälper till att hålla ett område rent, förhindra glider och ger komfort för dina fötter. Vissa mattor kan gå i tvättmaskinen, medan andra behöver en grundlig rengöring med en vattenslang. Innan du ser en golvmatta, fundera över varför du behöver en matta och där du kommer att placera den. Detta kommer att hjälpa dig att begränsa ditt val golvmatta. Anti-Fatigue Mats

Anti-trötthet mattor är vadderade för att minska trötthet upplevs av människor som står på sina fötter under en lång tid. Platser att använda anti-trötthet mattor är räknare, postrum, butiker, varuhus och apotek. Golvet mates kommer i en mängd olika ytor, inklusive marbleized vinyl, ribbad, småstenar och gummi marbleized. Du kan hitta anti-trötthet mattor isolerade med PVC slutna celler svamp och med olika tjocklekar, däribland .25, .375 och .625 inches. Vissa tillverkare producerar kundanpassade mattor. Anti-Trötthet mattor är allmänt tillgängliga på rullstorlekar av två, tre, fyra och sex fötter. Dessutom är de ibland finns i rullar på upp till 60 meter lång.
Bath Mats

Många människor har mattor i badrummet, inklusive toaletten mattor, diskbänk mattor och urinoar mattor. De finns i olika former, storlekar, färger och mönster och skydda badrumsgolv från vatten, samt hålla skorna torra. Bath Mattorna har ofta ett anti-mikrobiellt medel för att hantera bakterier som orsakar lukt. Många badrum mattor är tvättbara.
Entremattor

Entrémattor kan bidra till att minska risken för fallolyckor. De hjälper till att hålla golven torra och säkra att gå på. Entrémattor används i bostäder och kommersiella byggnader. Alternativ som finns är vinyl mattor, inomhus mattor, utomhus mattor och gummimattor. Vissa entrémattor består av nål-punsch polypropylen material med en gummibaksida. Dessa tunga mattor fungerar bra i områden som får mycket trafik. Entrémattor allt från 2-av-3 meter till 13,5-av-20 meter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117866.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.