Hur konvertera en garderob till ett badrum i en liten Camper

tanke på storleken begränsningar av små campare, återanvända befintliga utrymmen för att tjäna nya syften är oftast det enda sättet att ändra eller uppgradera bestämmelser. Du kan omforma en garderob för att tjäna som ett funktionellt badrum så länge garderoben är tillräckligt stor för att acceptera en kassett toalett /dusch kombination enhet. Konvertera en garderob för att acceptera en konventionell toalett är en mycket komplicerad och utmanande förslag, eftersom bortsett från att köra en tillförsel av vatten i rymden, måste du vidta åtgärder för att lagra dusch och avloppsvatten separat tills husbil bogseras till en juridisk dumpa station . Detta skulle innebära slinging två separata spillvattentank under fordonet och alla VVS, ventiler och avlopp löper nödvändigt för dem att fungera. Saker du behöver
Kassett toalett /dusch combo
Tätningsmedel
Hushållens Toolkit Review Cirkelsåg
Jigsaw (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Mät måtten på garderoben. Säkerställa en kassett dusch /wc combo är tillgänglig som kommer att passa in i garderoben utrymme du tänker konvertera. Om så är fallet, köpa och packa upp lämplig enhet för att lokalisera den mall som är oftast en del av leveransen kit. Läs och förstå alla tillverkarens installationsanvisningar, sedan använda en permanent märkpenna att överföra måtten på mallen till rätt plats på sommarlägret yttervägg.
2

Rensa garderoben för alla inventarier och rördelar. Den plats som du har valt måste tillhandahålla en körning av yttervägg tillräcklig för tjänsten port combo vara tajt upp mot det område där du markerat med mått.
3

Följ alla i instruktionerna som medföljer combo exakt. Använd en regeldetektor innan du börjar din snitt för att kontrollera att inga rörledningar, kablar eller strukturella stöd förekommer i den del av väggen. Gör hålet från utsidan med hjälp av en sticksåg eller cirkelsåg.
4

Installera combo med tillverkaren tillhandahållen kit. Ingen VVS är nödvändigt eftersom enheten är helt fristående. Linje garderoben med Glasfiberförstärkt paneler (FRP) tillskurna och form utanför trailern och sedan transporteras i. Fäst FRP på plats runt varje ytterkant och inre hörn med badrum /kök silikontätningsmedel hjälp av en egenutvecklad FRP lim och tätning.

5

Återanvänd panelen du skär ut ur husbilen väggen för att göra en slagdörr. Dörren bör ge obehindrad tillgång till baksidan av combo, genom vilken du kan ta bort och installera om avloppsvatten kassetten och färskvatten tank. Montera en robust lås till dörren, och isolera den mot drag med en självhäftande skumremsan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117426.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.