Hur Wire en RV nätadapter

En nätadapter är en enhet som är ansluten till växelström (AC) strömkälla för att konvertera den till likström (DC). Nätadaptern är typiskt en apparat-specifik enhet som liknar en överdimensionerad plugg som ger en spänning bestäms av apparaten med vilken den såldes. Ansluta en enhet till nätadaptern som medföljer en annan enhet motverkas. Den vanligaste användningen för nätadaptrar i ett fritidsfordon eller RV, är att ladda dessa enheter, som är så allestädes närvarande i vardagen som de inte kan vara kvar på en semester, till exempel en mobiltelefon eller en bärbar dator. Instruktioner
1

Välj en plats där storleken och orienteringen av AC-omvandlaren inte hindrar tillträde till ett annat uttag. Nätadaptrar är ofta större än en vanlig plugg, och så göra oanvändbara det andra utloppet i ett duplex utlopp. Använd endast nätadaptern där obstruktion av ett andra utlopp inte orsakar olägenhet.
2

Välj en plats där vikten av nätadaptern inte kommer att vara ett problem. Eftersom nätadaptrar innehåller transformatorer och andra kretsar, kan de vara tung. Utöva vikt på varje försäljningsställe som inte är utformad för att ta det motverkas. En ytterligare nackdel med vikten av en nätadapter när du använder den i en RV är att vibrationer och gunga orsakas av fordonets rörelse kan orsaka nätadaptern för att falla ut ur utloppet. Använd endast nätadaptern var och när dess vikt kommer inte att orsaka problem.
3

Välj en plats där värmen som genereras av nätadaptern inte kommer att vara ett problem. Nätadaptrar innehåller transformatorer som egentligen genererar värme när den används, vissa alstrar värme när de är enbart ansluten till ett uttag och inte serverar en enhet. Det är särskilt viktigt i de små ramarna för en RV att bara använda din nätadapter när och utstrålade värme kommer inte att vara en potentiell orsak till brand eller skador på intilliggande utrustning och /eller möbler.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118234.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.