Hur man tar en begagnad husbil

En fritidsfordon (eller RV för kort) är ett fristående fordon, exempelvis en husbil, resa släpvagn, vändskiva, eller pop-up husbil som används för camping eller kort- sikt stallar. De flesta enheter har ett fullt utrustat kök med matplats, badrum med dusch eller badkar, samt en sovalkov. Större fritidsfordon har även en tvättmaskin /torktumlare kombination, generatorer och andra exklusiva möten. Om du är i marknaden för en RV, men du är på en budget, kolla in en begagnad husbil kan vara precis biljetten. Saker du behöver
Spray flaska mild tvållösning
Elektrotestare
Lamp
ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera skicket på propan tankar, anslutningar och tillsynsmyndighet. Ta reda på hur länge sedan flaskorna inspekterades. Spraya en mild tvållösning över alla propan beslag och titta efter bubblor för att leta efter läckor.
2

Kontrollera batteridrivna apparater och lampor för att se till att batteriet är i funktionsdugligt skick. Se till RV strömsladden inte är inkopplad för detta test. Koppla bort batteriet och koppla in RV nätsladden. Kontrollera igen ljusen och batteridrivna apparater för att se till strömriktare fungerar. Testa alla eluttag i RV med en elektrisk testare (finns i järnaffärer) eller genom att ansluta en liten elektrisk apparat såsom en lampa i butikerna. Addera 3

Anslut RV till en extern vattenkälla med en trädgårdsslang och kolla inifrån och ut för vattenläckage. Använd en ficklampa och kolla under alla inre skåp som detta är förmodligen där vattenledningarna körs. Koppla vattenslangen och öppna en vattenkran för att se att pumpen är i funktionsdugligt skick. Spola toaletten för att se till att det fungerar smidigt.
4

Kontrollera däcken för slitage och sprickor. Se till att däcken är i gott skick innan du flyttar RV som ett dåligt däck kan blåsa ut och orsaka en olycka.
5

Kontrollera Domkrafter på utsidan av varje hörn av RV att göra att de rör sig upp och ner. Manuella uttag drivs av en vev. När den är påslagen i en moturs riktning, sänker veven domkraften. Turning i medurs riktning höjer domkraften. Effekt uttag drivs av en strömbrytare.
6

provköra en husbil eftersom den rör sig av egen kraft. Se till att den accelererar, bromsar, hörn och manövrar korrekt. Be ägaren för underhåll historia. Ha det mekaniska tillståndet i husbilen kontrolleras av en ansedd mekaniker om det är något du är osäker på.
7

Kontrollera apparaterna. Se till kylskåp, spis, varmvattenberedare, ugn och luftkonditioneringen allt arbete korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117546.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.